TylerDurdenAynıBen Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.637 Makaleler 1 Çözümler 18 25 Haziran 2021 #11 AngelOfDeath0 dedi: Bu özellik sadece Boost'lu Nitro'su olanlar için mi geçerli, yoksa Nitro classic için de geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Sadece nitron olması yeterli. Belki ileride ücretsiz yaparlar, hareketli banner koymak için Nitro gerekir. Sistem daha yeni açıldı. Bilemeyiz.
AngelOfDeath0 dedi: Bu özellik sadece Boost'lu Nitro'su olanlar için mi geçerli, yoksa Nitro classic için de geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Sadece nitron olması yeterli. Belki ileride ücretsiz yaparlar, hareketli banner koymak için Nitro gerekir. Sistem daha yeni açıldı. Bilemeyiz.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 25 Haziran 2021 #12 AngelOfDeath0 dedi: Bu özellik sadece Boost'lu Nitro'su olanlar için mi geçerli, yoksa Nitro classic için de geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Sadece normal için.
AngelOfDeath0 dedi: Bu özellik sadece Boost'lu Nitro'su olanlar için mi geçerli, yoksa Nitro classic için de geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Sadece normal için.
LieteX Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 64 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #13 unknownpeople3 dedi: Selamlar millet, Discord'a gelen banner vs. ekleme özelliği hesabıma gelmiş bulunmakta. Banner bulmakta zorluk çekiyorum. 600x240 GIF önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri BaranBanner.10.gif 732,7 KB · Görüntüleme: 4.437
unknownpeople3 dedi: Selamlar millet, Discord'a gelen banner vs. ekleme özelliği hesabıma gelmiş bulunmakta. Banner bulmakta zorluk çekiyorum. 600x240 GIF önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla...