swaghos Hectopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.319 Çözümler 50 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #1 Konum başlıktaki gibidir. Bildiğiniz, kullandığınız güvenilir VPN önerir misiniz?
basquiat Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #2 Proton vpn.
A ALio9 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 442 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #3 swaghos dedi: Konum başlıktaki gibidir. Bildiğiniz, kullandığınız güvenilir VPN önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Cloudflare warp var onu kullanabilirsin. İp adresini değil de dns'i değiştiriyor diye biliyorum ama yinede discorda girebiliyorsun. Proton'da iyidir hızlı ve güvenli.
swaghos dedi: Konum başlıktaki gibidir. Bildiğiniz, kullandığınız güvenilir VPN önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Cloudflare warp var onu kullanabilirsin. İp adresini değil de dns'i değiştiriyor diye biliyorum ama yinede discorda girebiliyorsun. Proton'da iyidir hızlı ve güvenli.
chocletemofyyxx Hectopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 1.150 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Cihaz adı Windowslover İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1135G7 @ 2.40GHz 2.42 GHz Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,70 GB) VRAM:128MB Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Cinsiyet Kadın 1 Ocak 2025 #4 ALio9 dedi: Cloudflare WARP var onu kullanabilirsin. IP adresini değil de DNS'i değiştiriyor diye biliyorum ama yine de Discord'a girebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... İnanın normal VPN'lerden daha çok veri çalıyordur. Ve çok bug var. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2025
ALio9 dedi: Cloudflare WARP var onu kullanabilirsin. IP adresini değil de DNS'i değiştiriyor diye biliyorum ama yine de Discord'a girebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... İnanın normal VPN'lerden daha çok veri çalıyordur. Ve çok bug var.
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.206 Makaleler 4 Çözümler 161 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #5 Cloudflare WARP, GoodbyeDPI. VPN olarak ise Kaspersky VPN, Proton VPN. @chocletemofyyxx, Cloudflare güvenilir. Şu an Technopat forumu da Cloudflare kullanıyor.
Cloudflare WARP, GoodbyeDPI. VPN olarak ise Kaspersky VPN, Proton VPN. @chocletemofyyxx, Cloudflare güvenilir. Şu an Technopat forumu da Cloudflare kullanıyor.
A ALio9 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 442 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #6 chocletemofyyxx dedi: İnanın normal VPN'lerden daha çok veri çalıyordur. Ve çok bug var. Genişletmek için tıkla... Hocam telefonda proton kullanıyorum bilgisayarda warp kullanıyorum indirebilir ve ücretsiz diye tarayıcıya eklenti oluyor çoğu ücretsiz vpn.
chocletemofyyxx dedi: İnanın normal VPN'lerden daha çok veri çalıyordur. Ve çok bug var. Genişletmek için tıkla... Hocam telefonda proton kullanıyorum bilgisayarda warp kullanıyorum indirebilir ve ücretsiz diye tarayıcıya eklenti oluyor çoğu ücretsiz vpn.
RtxPolat Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 888 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #7 GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) buraya bir bakın derim kullanıyorum memnunum.
GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) buraya bir bakın derim kullanıyorum memnunum.
chocletemofyyxx Hectopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 1.150 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Cihaz adı Windowslover İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1135G7 @ 2.40GHz 2.42 GHz Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,70 GB) VRAM:128MB Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Cinsiyet Kadın 1 Ocak 2025 #8 UmutMelihAkyol dedi: Cloudflare war, GoodbyeDPI. VPN olarak ise Kaspersky VPN, Proton VPN. @chocletemofyyxx, Cloudflare güvenilir. Şu an bu site bile Cloudflare kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Yani ama çok bug var VPN'de illah çektirmişti.
UmutMelihAkyol dedi: Cloudflare war, GoodbyeDPI. VPN olarak ise Kaspersky VPN, Proton VPN. @chocletemofyyxx, Cloudflare güvenilir. Şu an bu site bile Cloudflare kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Yani ama çok bug var VPN'de illah çektirmişti.
ATT1LAS Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 658 Çözümler 1 Yer Prag Daha fazla Sistem Özellikleri 4080 Super Gaming Trio Msi Amd Ryzen 7600x 32gb 6200mhz B650 Carbon Cinsiyet Erkek Meslek Serbest 1 Ocak 2025 #9 swaghos dedi: Konum başlıktaki gibidir. Bildiğiniz, kullandığınız güvenilir VPN önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kaspersky VPN
swaghos dedi: Konum başlıktaki gibidir. Bildiğiniz, kullandığınız güvenilir VPN önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kaspersky VPN
lyntax Decapat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 1.073 Makaleler 9 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #10 İlla VPN diyorsanız, Proton veya Kaspersky VPN. VPN dışında GoodbyeDPI kullanabilirsiniz.