Discord için harici mikrofon önerisi

Melih231

Kilopat
Daha fazla  
Discord için harici mikrofon arıyorum. Laptop kullanıyorum ağır oyunlar oynarken aşırı derecede fan çalışıyor ve ses çıkarıyor. Mevcut mikrofonumun ses kalitesi çok kötü fakat acaba iyi bir mikrofon alırsam da bu sesi yakalar mı diye tereddüt ediyorum. 3-4 bin liraya kadar çıkabilecek de bir bütçem var önerilerinize açığım.

Mikrofonlu bir kulaklik al, discorddan ses engellemeyi ac. Tum sesi kessin harici mikrofona ne gerek var.

Discord için harici mikrofon arıyorum. Laptop kullanıyorum ağır oyunlar oynarken aşırı derecede fan çalışıyor ve ses çıkarıyor. Mevcut mikrofonumun ses kalitesi çok kötü fakat acaba iyi bir mikrofon alırsam da bu sesi yakalar mı diye tereddüt ediyorum. 3-4 bin liraya kadar çıkabilecek de bir bütçem var önerilerinize açığım.
Arkadaşımda hyperx quadcast değil de bi alt modeli solocast var dc den sesi çok temiz geliyor

Mikrofonlu bir kulaklık al, Discord'dan ses engellemeyi AC. Tum sesi kessin harici mikrofona ne gerek var.

Kanka adam harici mikrofon istiyorum yazmış. Sence adam mikrofonlu bir kulaklık almayı bilmiyor mu?

Razer Seiren önerebilirim.

Fifine K658​

Modelini önerir misiniz acaba?
Markayı biraz araştırdım Avrupa de ve Amerika'da F/P ürünler üreten bir firmaymış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı