Deimosxs Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 136 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #11 EkmekArasiHDD dedi: Keenetic modemimde sadece sstp sunucu bileşenini kurup gerekli yetkilendirmeleri yaptım ve çalışır hale geldi. Diğer modemleri bilmiyorum. OpenWrt yazılımı kurulu olan modellerde de yapılabiliyor. Diğer markalarda bu olmamakta ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Üzdü... Peki aylık 50 100 TL civarında bildiğiniz VPN var mı? Ücretsizler pek güven vermiyor ve geneli sınırlı oluyor.
EkmekArasiHDD dedi: Keenetic modemimde sadece sstp sunucu bileşenini kurup gerekli yetkilendirmeleri yaptım ve çalışır hale geldi. Diğer modemleri bilmiyorum. OpenWrt yazılımı kurulu olan modellerde de yapılabiliyor. Diğer markalarda bu olmamakta ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Üzdü... Peki aylık 50 100 TL civarında bildiğiniz VPN var mı? Ücretsizler pek güven vermiyor ve geneli sınırlı oluyor.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.944 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 28 Ekim 2024 #12 Deimosxs dedi: Üzdü... Peki aylık 50 100 TL civarında bildiğiniz VPN var mı? Ücretsizler pek güven vermiyor ve geneli sınırlı oluyor. Genişletmek için tıkla... Zamanında kullandığım Kaspersky VPN vardı. Aylık 44.90 TL ve bayağı da hızlıydı. Ayrıca da güvenilir.
Deimosxs dedi: Üzdü... Peki aylık 50 100 TL civarında bildiğiniz VPN var mı? Ücretsizler pek güven vermiyor ve geneli sınırlı oluyor. Genişletmek için tıkla... Zamanında kullandığım Kaspersky VPN vardı. Aylık 44.90 TL ve bayağı da hızlıydı. Ayrıca da güvenilir.
Deimosxs Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 136 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #13 EkmekArasiHDD dedi: Zamanında kullandığım Kaspersky VPN vardı. Aylık 44.90 TL ve bayağı da hızlıydı. Ayrıca da güvenilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
EkmekArasiHDD dedi: Zamanında kullandığım Kaspersky VPN vardı. Aylık 44.90 TL ve bayağı da hızlıydı. Ayrıca da güvenilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.