Discord için Python dilinde nasıl bot yapılır?

mrcbrbn

Hectopat
Ben bir sunucudaki bot için yeni komut getireceğim. Bu komutta sunucudaki kaç kişi Boost'lu Nitro kullanıyorsa o kadar kişiyi ayrı sayacak, kaç kişi classic Nitro kullanıyorsa o kadar kişiyi ayrı sayacak ve kaç kişi normal üye ise o kadar kişiyi de ayrı sayacak ama normal bildiğimiz .say komutunda nasıl gösteriyorsa öyle gösterebilmeli. Üst düzey veya orta düzey botçu arkadaşlarım yardım edebilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
discord.py kullanmanı önermem. Kütüphanenin geliştiricisi kütüphaneye verilen desteği kesti. Dolayısıyla Discord API'ye yeni gelecek olan / komutları gibi özellikleri desteklemeyecek ki discord muhtemelen bir yerden sonra tüm botların / komutlarına geçmesini isteyecek. Onun yerine discord.js bana daha mantıklı geliyor. Sırf bu yüzden JavaScript öğrenmeye başladım ki kendi botumu discord.js ile baştan yazabileyim.

Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı