rexashi Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.873 Makaleler 5 Çözümler 20 Yer Niğde Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 4300GE Crucial Ballistix 8x2 3200MHz B450M S2H Corsair CV550 550W Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #11 Akif dedi: Yok hocam arkadaşlarımla sohbet esnasında Sönmez reyiz falan açacaktım ama çalışmayacak dedi yukarıdaki arkadaş. Üzdü... Genişletmek için tıkla... Hocam çalışmayacağı kesin mi? Arkadaşın kanıtı ne?
Akif dedi: Yok hocam arkadaşlarımla sohbet esnasında Sönmez reyiz falan açacaktım ama çalışmayacak dedi yukarıdaki arkadaş. Üzdü... Genişletmek için tıkla... Hocam çalışmayacağı kesin mi? Arkadaşın kanıtı ne?
Amo416 Hectopat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 844 Çözümler 5 2 Temmuz 2021 #12 Akif dedi: Yok hocam arkadaşlarımla sohbet esnasında Sönmez reis falan açacaktım ama çalışmayacak dedi yukarıdaki arkadaş. Üzdü... Genişletmek için tıkla... Hocam sunucu açıp oradan konuşun. Rythm açıp aynı şeyi yapabilirsiniz.
Akif dedi: Yok hocam arkadaşlarımla sohbet esnasında Sönmez reis falan açacaktım ama çalışmayacak dedi yukarıdaki arkadaş. Üzdü... Genişletmek için tıkla... Hocam sunucu açıp oradan konuşun. Rythm açıp aynı şeyi yapabilirsiniz.