Discord için Splitware-Turkey kullanımı güvenilir mi?

Abdullah91

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i9 12900K / Gigabyte RTX 5070 Tİ / Rog Strix 660-F Gaming / 32GB CORSAIR 6400 / ROG Strix SQ7 Gen4 SSD 1TB / Samsung 990 EVO Plus 2TB
Meslek
Otomasyon Teknikeri
Bu aralar ismini çok duyduğum bir uygulamayı paylaşmak istiyorum. GitHub'da paylaşılmış bu uygulama ile Discord engeli kalkıyor. Fakat merak ettiğim bu uygulamanın ne kadar güvenilir olabileceği? Kullanmak sizce bir tehdit oluşturur mu?

Bu sistemin en önemli özelliği bilgisayarınızda sadece Discord için çalışıyor olması şeklinde belirtiliyor. Yani diğer uygulama ya da browser trafiği bu bağlantı üzerinden yönlendirilmiyor. Bu da olası ping sorunlarından uzak durmanız yarıyor.

GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı."

@cagritaskn'dan bilgi alabilirsiniz. O geliştiriyor, ben de çok bilmiyorum ama bu da DNS değiştirici gibi bir şey galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Program tamamen açık kaynaklı, Google DNS ve Cloudflare DNS kullanılıyor. Yani tamamen güvenli. Detaylı bilgi ve virüs tarama sonuçları için:

@cagritaskn Hocam merhaba, Recep Bey ile de görüştüm ancak o da bir çözüm bulamadı. Herkes gibi bende goodbyedpi ile Discord gibi yasaklı uygulamalara girebiliyordum. Ancak sizinde bildiğiniz gibi bu genel bir VPN görevi görüyor, yani tüm internet trafiğimi VPN ile yapıyorum. Recep Bey'in ilk videoda ki çözümü WireSock ile olan çözümdü. Bu çözüm yalnızca Discord'da özel VPN olması gerekirken bende yine genel VPN görevi gördü. 2 gün önce sizinle koordine geliştirilen SplitWire yöntemi de benzer sonuç verip genel VPN görevi görüyor. Ben yalnızca Discord için VPN kullanmak istiyorum. Bir çözümünüz varmıdır acaba?

@cagritaskn Hocam Goodbyedpi Kalıcı Yaptımda ben sizce cs2de falan ban atarmı arkadaşım oyundayken söyledi cs açıkken yaptı vac ban riski taşıyor mu?

@cagritaskn Hocam Goodbyedpi Kalıcı Yaptımda ben sizce cs2de falan ban atarmı arkadaşım oyundayken söyledi cs açıkken yaptı vac ban riski taşıyor mu?
Hocam hiç sanmıyorum. Bildiğiniz VPN mantığı ile çalışıyor -ki yalnızca Discord için çalışıyor-. Muhtemelen tamamen güvenli. Şuana kadar ne GoodbyeDPI-Turkey ne de SplitWire-Turkey sebebiyle oyun yasağı alındığına dair bir rapor gelmedi. Ancak yine de sorumluluk üstlenemiyorum tabi ki.

Hocam ByeDPI yöntemlerini deneyebilirsiniz. Tavsiyem ByeDPI DLL yöntemidir. Bunun haricinde yakında paylaşacağım güncelleme ile Zapret'i kolayca kurup kullanabileceksiniz.

Hocam bu splitwire Roblox içinde çalışıyor mu yoksa direk sadece Discord için mi ikisi de lazımda bana bir de internet hızını etkliliyor mu?

Hocam bu splitwire Roblox içinde çalışıyor mu yoksa direk sadece Discord için mi ikisi de lazımda bana bir de internet hızını etkliliyor mu?
Hocam konfigürasyon dosyalarının içinde daha sonra bir çözüm bulunur diye roblox girdilerini de ekledim ancak şuan yalnızca ByeDPI ST metoduyla birlikte YogaDNS, NextDNS gibi harici DNS programları kullanılarak erişim sağlanabiliyor diye biliyorum. @Bal Porsuğu Bey daha bilgili bu konuda.
İnternet hızınızı ise etkilemez. Yalnızca Discord için çalışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…