Discord ID ban kaldırılabilir mi?

Telefondan mobil veri ile hesap açıp sunucuya girin daha sonra Wi-Fi'ya bağlansanız bile bir şey olmuyor.

Sizi o kişi sandıkları için atıyorlardır işte, anlamıyorlarsa ve sunucu çok önemli bir sunucu değilse boş verin bence.

Sıfırdan hesap kuruyorum. Email adresi kullanıcı adı her şey farklı ama sunucuya girdikten birkaç dakika sonra atılıyorum.

Telefondan mobil veri ile hesap açıp sunucuya girin daha sonra Wi-Fi'ya bağlansanız bile bir şey olmuyor.

Denedim. Mobil veriyle her şeyi sıfırdan yaptım hala mobil veride kalmaya devam ettim birkaç dakika sonra otomatik atıldım.

Ben mobil veri ile girdiğimde atılmamıştım çok önemli bir sunucu değilse zorlamayın derim.

Ben mobil veri ile girdiğimde atılmamıştım çok önemli bir sunucu değilse zorlamayın derim.

İsim vermek istemiyorum ama sırf isim benzerliği için atıldığım bir sunucuya girmek istiyorum. Önemli bir sunucu. Modem kapanıp açıldığında IP adresi değişiyormuş yaptım ama olmadı, mobil veriyle denedim yine olmadı, başka bir cihazla denedim yine olmadı, VPN açıp denedim yine olmadı. Otomatik atılıyorum.

Yan hesap olduğumu sanıp banlamışlar şimdi yeni hesap açsamda giremiyorum direkt atıyor.

Anladım hocam Discord Serial ban atmaz isterseniz 100 hesaptan deneyin. Tarayıcınıza VPN kurun öyle girin ama farklı bir hesaptan ana hesabınızdan giremezsiniz. İlla ki kendi ana hesabımdan giriceğim diyorsanız banınızı açmaları ve yeni bir davet oluşturmaları gerekmekte.

VPN ile girdikten sonra tekrar VPN kapattığımda sorun yaşar mıyım?

Yok hocam yaşamazsınız sunucuya girdikten sonrasında, ama ilk başta VPN'i açın tarayıcıda sonrasında açın Discord'u tarayıcıdan. Sunucuya giriş yapınca VPN'i kapatabilirsiniz.
Önerebileceğin bir VPN var mı?

Yok hocam yaşamazsınız sunucuya girdikten sonrasında, ama ilk başta VPN'i açın tarayıcıda sonrasında açın Discord'u tarayıcıdan. Sunucuya giriş yapınca VPN'i kapatabilirsiniz.
Önerebileceğin bit VPN var mı?

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Hocam Chrome için hola VPN'i öneriyorum kendimde kullanıyorum yaptıktan sonra Chrome'dan isterseniz kaldırın isterseniz dursun.

Eğer olursa çözüm olarak işaretleyebilir misin rica etsem?

Yapabildiniz mi hocam?

Maalesef. Bilgisayarı açtım VPN'i kurdum yeni bir mail yeni bir Discord hesabı oluşturdum Discord sunucusuna katıldım ama bundan dolayımı atıldım bilmiyorum ama telefon numaramı doğruladığım anda sunucu direkt kayboldu. Gerçekten ne yapacağım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…