Discord ID üzerinden vatandaşlık bilgilerime ulaşıldı

İp ile T.C. öğrenilemez şu anda moderatörlerde ipnizi görebiliyor.

dostum adama kendim hakkımda hiç bir şey vermediğimden yola çıkarak adamın beni idimden bulmasını doğruladım bunu başka yolu var mı sence çok saçma zaten sanal alemde güvenliğe önem veren biriyim
ID'den bulma diye bir şey yok, unut onu.

Olabilir konuya hakim değilim maalesef.

İp ile T.C. öğrenilemez şu anda moderatörlerde ipnizi görebiliyor.
haklısınızdır zaten bir billgim olsaydı direkt buraya yazmazdım ama karşı taraf yeterince korkuttu evet çocukların panel kullandıklarını biliyorum lakin böylesini ilk defa gördüm

@anonimo3123 hesabınıza kendi hattınıza ait bir telefon numarası mı kayıtlı? Belki Discord'un herhangi bir açığı üzerinden telefon numaranızı bulup oradan sorgulatmıştır.

Birkaç gün önce kaydedip sildim.

haklısınızdır zaten bir billgim olsaydı direkt buraya yazmazdım ama karşı taraf yeterince korkuttu evet çocukların panel kullandıklarını biliyorum lakin böylesini ilk defa gördüm
Korkacağın bir şey yok ki? Neden korkasın? Maksimum kargo yollar (yemez) veya arar.

Korkacağın bir şey yok ki? Neden korkasın? Maksimum kargo yollar (yemez) veya arar.

Bilemiyorum olay zaten adresimi bilip bana söylemesi değil hiçbir bilgimi ona kaptırmadan bilgilerimi yüzüme vurması ve bunu 1 dakikada halletmesi.

Yani kişiselinize sizin açık vermediğiniz şekilde ulaşmasının hiçbir yolu olmadığını düşünüyorsanız büyük ihtimal Discord'un bir açığını bulup oradan telefon numaranıza erişip, panel üzerinden telefon numaranızı sorgulatmışlardır. Ek olarak endişe etmenizi gerektirecek bir durum da yok. Bir şey yapamazlar.

Steam hesabından IP öğrenmek mümkün mü?

Mesajıma eksi atanlar neden attı anlamadım, Steam hesabımdan beni buldular yazılmış ben de Steam üzerinden IP adresi bulunabiliyor mu diye sordum, çünkü Steam asla sıradan kullanıcılarla IP adresini paylaşmıyor, sözleşmesinde de yazılı ve ayrıca IP adresi ile tam konum bulunamasa da yaklaşık konum bulununabilir.

Bilemiyorum olay zaten adresimi bilip bana söylemesi değil hiçbir bilgimi ona kaptırmadan bilgilerimi yüzüme vurması ve bunu 1 dakikada halletmesi.
Ben Discord kullanmanızı da önermem, ben bıraktım. Mutluyum, Twitter'da bırakırsam çok güzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…