questa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.173 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #1 Merhaba, bir kişinin elimde Discord ID'si var arkadaşlık atmak istiyorum ve ortak sunucumuz yok. Nasıl yapabilirim? <@ID> şeklinde olmuyor, denedim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2021
Merhaba, bir kişinin elimde Discord ID'si var arkadaşlık atmak istiyorum ve ortak sunucumuz yok. Nasıl yapabilirim? <@ID> şeklinde olmuyor, denedim.
Çözüm Sharpen_0 15 Mayıs 2021 Discord Lookup bu siteye ID'sini yazıp ismine ve etiketine ulaşabilirsiniz.
Sharpen_0 Picopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #2 Discord Lookup bu siteye ID'sini yazıp ismine ve etiketine ulaşabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 15 Mayıs 2021 #3 Böyle bir yöntem buldum. Bir sunucu açın ve altta linkini attığım botu ekleyin. Daha sonra ''.user BURAYAIDyiYAZIN'' bunu chate yazdıktan sonra BOT kişinin adını ve kodunu verecektir. Bot: Discord - A New Way to Chat with Friends & Communities Artı 0 Eksi
Böyle bir yöntem buldum. Bir sunucu açın ve altta linkini attığım botu ekleyin. Daha sonra ''.user BURAYAIDyiYAZIN'' bunu chate yazdıktan sonra BOT kişinin adını ve kodunu verecektir. Bot: Discord - A New Way to Chat with Friends & Communities
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #4 Discord Lookup Lookup a Discord User or Bot ID. discord.id Çözüm olarak işaretleyebilirsiniz teşekkürler. Artı 0 Eksi
Discord Lookup Lookup a Discord User or Bot ID. discord.id Çözüm olarak işaretleyebilirsiniz teşekkürler.
KS KS questa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.173 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #5 Sharpen_0 dedi: Discord Lookup Bu siteye id sini yazıp ismine ve etiketine ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, konu kilit. Artı 0 Eksi
Sharpen_0 dedi: Discord Lookup Bu siteye id sini yazıp ismine ve etiketine ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, konu kilit.
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.854 Çözümler 36 15 Mayıs 2021 #6 iloveichigo dedi: Discord Lookup Lookup a Discord User or Bot ID. discord.id Çözüm olarak işaretleyebilirsiniz teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İlk @Sharpen_0 adlı arkadaş yazmış zaten. Aynı site. Artı 0 Eksi
iloveichigo dedi: Discord Lookup Lookup a Discord User or Bot ID. discord.id Çözüm olarak işaretleyebilirsiniz teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İlk @Sharpen_0 adlı arkadaş yazmış zaten. Aynı site.
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #7 Finch0900 dedi: İlk @Sharpen_0 adlı arkadaş yazmış zaten. Aynı site. Genişletmek için tıkla... Hocam babam sağ olsun internet biraz yavaş, ilk ben attım sandım. Artı 0 Eksi
Finch0900 dedi: İlk @Sharpen_0 adlı arkadaş yazmış zaten. Aynı site. Genişletmek için tıkla... Hocam babam sağ olsun internet biraz yavaş, ilk ben attım sandım.
ırm4k Yoctopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #8 Sharpen_0 dedi: Discord Lookup bu siteye ID'sini yazıp ismine ve etiketine ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende gözükmüyor sadece oluşturma tarihi yazıyor. la bide siz bakın şu id ye kafayı yicem yoksa Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (21).png 34,4 KB · Görüntüleme: 3.876 Artı -1 Eksi
Sharpen_0 dedi: Discord Lookup bu siteye ID'sini yazıp ismine ve etiketine ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende gözükmüyor sadece oluşturma tarihi yazıyor. la bide siz bakın şu id ye kafayı yicem yoksa
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.854 Çözümler 36 20 Kasım 2021 #9 ırm4k dedi: Bende gözükmüyor sadece oluşturma tarihi yazıyor. la bide siz bakın şu id ye kafayı yicem yoksa Genişletmek için tıkla... Sadece bu ID'de böyle. Hesap silinmiş yüksek ihtimal. Artı 0 Eksi
ırm4k dedi: Bende gözükmüyor sadece oluşturma tarihi yazıyor. la bide siz bakın şu id ye kafayı yicem yoksa Genişletmek için tıkla... Sadece bu ID'de böyle. Hesap silinmiş yüksek ihtimal.
ırm4k Yoctopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #10 Finch0900 dedi: Sadece bu ID'de böyle. Hesap silinmiş Genişletmek için tıkla... Anladım sağ ol Artı 0 Eksi