Discord iki aşamalı doğrulama nasıl bypass edilebilir?

Maquies

Decapat
Daha fazla  
2 sene önce Discord hesabinda iki adimli doğrulama takmıştım geçen senede telefonu sıfırladım ve telefon bozuldu. Yeni telefona geçtim ancak annemin telefonunda Discord hesabim hala kayıtlı. Şifreyi degistirmistim o yüzden annemin telefonunda sadece eski hesabimin ismi yazıyor ve de giriş yap dediğimde şifreyi unuttuma basıyorum, sifreyi guncellemeye calisirken beni 2 adimli doğrulamaya gonderiyor. Ne yapabilirim? Telefon numaram da kayıtlı Discord'a Gmail attim fakat bir şey yapamayacaklarini soylediler.

Authenticator e 2 adımlı doğrulama kaydederken maile kaydettin mi? Eğer maile kaydettiysen authenticator a o mail ile giriş yap bulup girersen hesabına tekrar girersin. Yoksa maalesef bir daha o hesaba giremezsin.

Authenticator mailinize bağlı mıydı? Mailinize giriş yaptığınızda bir ihtimal gelebilir.

Mailime bağlıydı ne yapmam gerekir.

Authenticator e 2 adımlı doğrulama kaydederken maile kaydettin mi? Eğer maile kaydettiysen authenticator a o mail ile giriş yap bulup girersen hesabına tekrar girersin. Yoksa maalesef bir daha o hesaba giremezsin.

Bilemiyorum nasıl maileme kaydettigimi ogrenebilirim.

Discord'un 2 aşamalı koruması telefon numarana sadece SMS göndermekten ibaret değil mi? Ben mi yanlış biliyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…