Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 27 Mart 2018 #1 Discord Integration ne anlama geliyor?
Vladimir KESHENKOV Kilopat Katılım 17 Mayıs 2017 Mesajlar 287 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2018 #2 Silinen üye dedi: Discord Integration ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... Artık alta Discord butonu konulabiliyor diye biliyorum.
Silinen üye dedi: Discord Integration ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... Artık alta Discord butonu konulabiliyor diye biliyorum.
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 28 Mart 2018 #3 Silinen üye dedi: Discord Integration ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... Vladimir KESHENKOV dedi: Artık alta Discord butonu konulabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Linkte ne işe yaradığı mevcut. Recep Baltaş dedi: Reddedilen İstekler: Discord Entegre Eklentisi Cevap: Söz uçar, yazı kalır. Genişletmek için tıkla...
Silinen üye dedi: Discord Integration ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... Vladimir KESHENKOV dedi: Artık alta Discord butonu konulabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Linkte ne işe yaradığı mevcut. Recep Baltaş dedi: Reddedilen İstekler: Discord Entegre Eklentisi Cevap: Söz uçar, yazı kalır. Genişletmek için tıkla...
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 10 Nisan 2018 #4 Bugünden itibaren artık Discord hesabınızla Sosyal'e üye olabilirsiniz
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 17 Mayıs 2018 #5 İyice yaklaştık ama hala adam alamıyoruz. Kurallar gereği.