BirkaseCoCoPOPS Centipat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #1 Discord ile Riot hesabımı bağlayamıyorum. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 15,8 KB · Görüntüleme: 62 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2023
efekannnq Picopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 170 17 Aralık 2023 #2 BirkaseCoCoPOPS dedi: Discord ile Riot hesabımı bağlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Tarayıcıda farklı discord hesabı açık ise uygulama ile tarayıcıyı aynı hesap yapıp tekrar dene.
BirkaseCoCoPOPS dedi: Discord ile Riot hesabımı bağlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Tarayıcıda farklı discord hesabı açık ise uygulama ile tarayıcıyı aynı hesap yapıp tekrar dene.
BirkaseCoCoPOPS Centipat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #3 efekannnq dedi: Tarayıcıda farklı Discord hesabı açık ise uygulama ile tarayıcıyı aynı hesap yapıp tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Yok ikisi de aynı hesap.
efekannnq dedi: Tarayıcıda farklı Discord hesabı açık ise uygulama ile tarayıcıyı aynı hesap yapıp tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Yok ikisi de aynı hesap.