S Snowmanhad Centipat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #1 Ben telefonuma Discord yüklemek istiyorum yanlışlıkla sildim VPN ile açıyorum beni Play Store'ye atıyor ama orada Discord yok artık nasıl indireceğim?
Ben telefonuma Discord yüklemek istiyorum yanlışlıkla sildim VPN ile açıyorum beni Play Store'ye atıyor ama orada Discord yok artık nasıl indireceğim?
OnurOfc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 23 Kasım 2024 #2 Snowmanhad dedi: Ben telefonuma Discord yüklemek istiyorum yanlışlıkla sildim VPN ile açıyorum beni Play Store'ye atıyor ama orada Discord yok artık nasıl indireceğim? Genişletmek için tıkla... APK indirmeniz gerek sanırım.
Snowmanhad dedi: Ben telefonuma Discord yüklemek istiyorum yanlışlıkla sildim VPN ile açıyorum beni Play Store'ye atıyor ama orada Discord yok artık nasıl indireceğim? Genişletmek için tıkla... APK indirmeniz gerek sanırım.
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.451 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #3 Snowmanhad dedi: Ben telefonuma Discord yüklemek istiyorum yanlışlıkla sildim VPN ile açıyorum beni Play Store'ye atıyor ama orada Discord yok artık nasıl indireceğim? Genişletmek için tıkla... Play storedan kaldırıldı discord APK indirmeniz lazım.
Snowmanhad dedi: Ben telefonuma Discord yüklemek istiyorum yanlışlıkla sildim VPN ile açıyorum beni Play Store'ye atıyor ama orada Discord yok artık nasıl indireceğim? Genişletmek için tıkla... Play storedan kaldırıldı discord APK indirmeniz lazım.
The Destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.427 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 8GB R7 7840HS 32GB Ram 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek ÇAYCI 23 Kasım 2024 #4 APK olarak yükle Android İndirme için Discord APK
S Snowmanhad Centipat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #5 The Destroyer dedi: APK olarak yükle Android İndirme için Discord APK Genişletmek için tıkla... Aga indiriyorum uygulama açılamıyor diyor.
The Destroyer dedi: APK olarak yükle Android İndirme için Discord APK Genişletmek için tıkla... Aga indiriyorum uygulama açılamıyor diyor.