Boracic Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #1 Discord'u kendi internet sitesinden indiremeye çalıştığımda sitenin güvenli olmadığını söyleyip indirmeme izin vermiyor. Çözemedim nedenini.
Discord'u kendi internet sitesinden indiremeye çalıştığımda sitenin güvenli olmadığını söyleyip indirmeme izin vermiyor. Çözemedim nedenini.
Çözüm XYZZYX 2 Ağustos 2025 Boracic dedi: Peki indirmenin bir yolu yok mudur VPN ile ya da başka bir araçla? Genişletmek için tıkla... DPI-VPN Kullanabilirsin
Boracic dedi: Peki indirmenin bir yolu yok mudur VPN ile ya da başka bir araçla? Genişletmek için tıkla... DPI-VPN Kullanabilirsin
AgaRingo Picopat Katılım 8 Mayıs 2025 Mesajlar 292 Yer Türkiye 2 Ağustos 2025 #2 Boracic dedi: Discord'u kendi internet sitesinden indiremeye çalıştığımda sitenin güvenli olmadığını söyleyip indirmeme izin vermiyor. Çözemedim nedenini. Genişletmek için tıkla... Discord erişim engeli yedi Türkiye'den. Artı 0 Eksi
Boracic dedi: Discord'u kendi internet sitesinden indiremeye çalıştığımda sitenin güvenli olmadığını söyleyip indirmeme izin vermiyor. Çözemedim nedenini. Genişletmek için tıkla... Discord erişim engeli yedi Türkiye'den.
M Mert4455 Kilopat Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 295 2 Ağustos 2025 #3 Boracic dedi: Discord'u kendi internet sitesinden indiremeye çalıştığımda sitenin güvenli olmadığını söyleyip indirmeme izin vermiyor. Çözemedim nedenini. Genişletmek için tıkla... Çünkü discord ülkemizde yasaklı. Artı 0 Eksi
Boracic dedi: Discord'u kendi internet sitesinden indiremeye çalıştığımda sitenin güvenli olmadığını söyleyip indirmeme izin vermiyor. Çözemedim nedenini. Genişletmek için tıkla... Çünkü discord ülkemizde yasaklı.
KS KS Boracic Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #4 Peki indirmenin bir yolu yok mudur VPN ile ya da başka bir araçla? Artı 0 Eksi
XYZZYX Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 482 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Ağustos 2025 #5 Boracic dedi: Peki indirmenin bir yolu yok mudur VPN ile ya da başka bir araçla? Genişletmek için tıkla... DPI-VPN Kullanabilirsin Artı 0 Eksi Çözüm
Boracic dedi: Peki indirmenin bir yolu yok mudur VPN ile ya da başka bir araçla? Genişletmek için tıkla... DPI-VPN Kullanabilirsin