frkn.arda Hectopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 520 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #1 Bilgisayara Discord kurmaya çalıştığımda "installation has failed" hatasını alıyorum.
Çözüm frkn.arda 17 Kasım 2022 hix7 dedi: Dediklerinin aynısı bende var çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Format atıp Windows 10'a geçiş yaptım sorun düzeldi.
hix7 dedi: Dediklerinin aynısı bende var çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Format atıp Windows 10'a geçiş yaptım sorun düzeldi.
DOGSHIVERING Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 400 17 Temmuz 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı -1 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS frkn.arda Hectopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 520 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #3 DOGSHIVERING dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... a fatal javascript error occured hatası alıyorum şuanda başka çözümü yokmu bunun Artı -1 Eksi
DOGSHIVERING dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... a fatal javascript error occured hatası alıyorum şuanda başka çözümü yokmu bunun
DOGSHIVERING Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 400 17 Temmuz 2022 #4 frkn.arda dedi: A fatal JavaScript error occured hatası alıyorum şu anda. Genişletmek için tıkla... Hatanın sebebi Discord'un bozuk kurulumu. Silip tekrardan yükleyin. Artı -2 Eksi
frkn.arda dedi: A fatal JavaScript error occured hatası alıyorum şu anda. Genişletmek için tıkla... Hatanın sebebi Discord'un bozuk kurulumu. Silip tekrardan yükleyin.
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 17 Temmuz 2022 #5 Çözümü güncel Windows 7 kullanmak. Ya da All İn One Runtimes kurmanız. Artı 0 Eksi
KS KS frkn.arda Hectopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 520 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #6 PhoenixTech dedi: Çözümü güncel Windows 7 kullanmak. Ya da all in One runtimes kurmanız. Genişletmek için tıkla... All in One runtimes içindeki programlar kurulu zaten. Artı 0 Eksi
PhoenixTech dedi: Çözümü güncel Windows 7 kullanmak. Ya da all in One runtimes kurmanız. Genişletmek için tıkla... All in One runtimes içindeki programlar kurulu zaten.
DOGSHIVERING Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 400 17 Temmuz 2022 #7 frkn.arda dedi: All in One runtimes içindeki programlar kurulu zaten. Genişletmek için tıkla... Antivirus programınız var ise devre dışı bırakıp deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
frkn.arda dedi: All in One runtimes içindeki programlar kurulu zaten. Genişletmek için tıkla... Antivirus programınız var ise devre dışı bırakıp deneyebilirsiniz.
KS KS frkn.arda Hectopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 520 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #8 DOGSHIVERING dedi: Antivirus programınız var ise devre dışı bırakıp deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... kullanmıyorum Artı 0 Eksi
DOGSHIVERING dedi: Antivirus programınız var ise devre dışı bırakıp deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... kullanmıyorum
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 17 Temmuz 2022 #9 frkn.arda dedi: All in One runtimes içindeki programlar kurulu zaten. Genişletmek için tıkla... Güncelleştirmeleri yapmayı denediniz mi? Discord'un geçici klasörlerini silip tekrar deneyiniz. Geçici klasörler : Windows + R tuşları ile çalıştıra girmeniz gerekir. Gizli klasörlerdir çünkü. %AppData%/Discord %LocalAppData%/Discord Artı 0 Eksi
frkn.arda dedi: All in One runtimes içindeki programlar kurulu zaten. Genişletmek için tıkla... Güncelleştirmeleri yapmayı denediniz mi? Discord'un geçici klasörlerini silip tekrar deneyiniz. Geçici klasörler : Windows + R tuşları ile çalıştıra girmeniz gerekir. Gizli klasörlerdir çünkü. %AppData%/Discord %LocalAppData%/Discord
KS KS frkn.arda Hectopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 520 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #10 PhoenixTech dedi: Güncelleştirmeleri yapmayı denediniz mi? Discord'un geçici klasörlerini silip tekrar deneyiniz. Geçici klasörler : Windows + R tuşları ile çalıştıra girmeniz gerekir. Gizli klasörlerdir çünkü. %AppData%/Discord %LocalAppData%/Discord Genişletmek için tıkla... sildim yine olmadı Artı 0 Eksi
PhoenixTech dedi: Güncelleştirmeleri yapmayı denediniz mi? Discord'un geçici klasörlerini silip tekrar deneyiniz. Geçici klasörler : Windows + R tuşları ile çalıştıra girmeniz gerekir. Gizli klasörlerdir çünkü. %AppData%/Discord %LocalAppData%/Discord Genişletmek için tıkla... sildim yine olmadı