Discord invalid two-factor code hatası

x4n4x

Centipat
Daha fazla  
Discord'da uzun zamandır beri 2 aşamalı doğruma kullanıyroum ama ilk defa beni hesaptan attı. Yedek kodlardan birini girdiğim zaman ise giremiyorum bunun sebebi nedir? İyi günler.

İki aşamalı doğrulama eklerken telefonunuz üzerinden nasıl eklediniz Google Authenticator mı kullandınız?
Evet hocam QR kod okuttum işte öyle bir şey olması lazım. Ondan sonra yedek kod ister misiniz dedi ben de isterim dedim bilgisayarıma bu dosyayı ekledi.

Evet hocam QR kod okuttum işte öyle bir şey olması lazım. Ondan sonra yedek kod ister misiniz dedi ben de isterim dedim bilgisayarıma bu dosyayı ekledi.
Hocam şu an Authenticator uygulaması cihazınızda hala yüklü ise oradaki kodu girerek giriş sağlayabilirsiniz. Yedek koda ihtiyacınız yok o uygulamayı kaybetmediğiniz sürece.

Hocam şu an Authenticator uygulaması cihazınızda hala yüklü ise oradaki kodu girerek giriş sağlayabilirsiniz. Yedek koda ihtiyacınız yok o uygulamayı kaybetmediğiniz sürece.
Eyvallah hocam deneyeceğim telefonun şarjını doldurup sağolasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…