Nickq Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 314 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #1 Merhaba. Geçen Roblox'da sevdiğim bir oyunun sunucusundan exploiting sebebiyle banlandım. Oyundan ban yemedim‚ girebiliyorum. Ama yan hesaplardan girmek istediğimde yine sunucuya giremiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2024
Merhaba. Geçen Roblox'da sevdiğim bir oyunun sunucusundan exploiting sebebiyle banlandım. Oyundan ban yemedim‚ girebiliyorum. Ama yan hesaplardan girmek istediğimde yine sunucuya giremiyorum.
Çözüm S S SadeceZinzap 20 Aralık 2024 Nickq dedi: Yeni hesap mı oluşturmam lazım yoksa direkt başka bir hesapla yapabilir miyim? Bir de her VPN'le oluyor mu? Denediğim de olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Başka hesapla, her VPN oluyor.
Nickq dedi: Yeni hesap mı oluşturmam lazım yoksa direkt başka bir hesapla yapabilir miyim? Bir de her VPN'le oluyor mu? Denediğim de olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Başka hesapla, her VPN oluyor.
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 19 Aralık 2024 #2 VPN değiştir gir, yapıyordum ben. Artı 0 Eksi
KS KS Nickq Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 314 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #3 SadeceZinzap dedi: VPN değiştir gir, yapıyordum ben. Genişletmek için tıkla... Yeni hesap mı oluşturmam lazım yoksa direkt başka bir hesapla yapabilir miyim? Bir de her VPN'le oluyor mu? Denediğim de olmamıştı. Artı 0 Eksi
SadeceZinzap dedi: VPN değiştir gir, yapıyordum ben. Genişletmek için tıkla... Yeni hesap mı oluşturmam lazım yoksa direkt başka bir hesapla yapabilir miyim? Bir de her VPN'le oluyor mu? Denediğim de olmamıştı.
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 20 Aralık 2024 #4 Nickq dedi: Yeni hesap mı oluşturmam lazım yoksa direkt başka bir hesapla yapabilir miyim? Bir de her VPN'le oluyor mu? Denediğim de olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Başka hesapla, her VPN oluyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Nickq dedi: Yeni hesap mı oluşturmam lazım yoksa direkt başka bir hesapla yapabilir miyim? Bir de her VPN'le oluyor mu? Denediğim de olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Başka hesapla, her VPN oluyor.