MyDuck Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben yeni sunucu açtım ama nasıl IP ban atılacağını bilmiyorum, söylerseniz sevinirim
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni sunucu açtım ama nasıl IP ban atılacağını bilmiyorum, söylerseniz sevinirim
2 263721 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.885 Makaleler 1 Çözümler 8 30 Ocak 2021 #2 MyDuck dedi: Merhaba arkadaşlar. Ben yeni sunucu açtım ama nasıl IP ban atılacağını bilmiyorum, söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Normal attığınız ban zaten IP ban.
MyDuck dedi: Merhaba arkadaşlar. Ben yeni sunucu açtım ama nasıl IP ban atılacağını bilmiyorum, söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Normal attığınız ban zaten IP ban.
ftftc_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 2.848 Makaleler 3 Çözümler 10 30 Ocak 2021 #3 MyDuck dedi: Merhaba arkadaşlar. Ben yeni sunucu açtım ama nasıl IP ban atılacağını bilmiyorum, söylerseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... Normal internet sağlayıcılarının IP ' si sabit olmuyor. Modem aç-kapa ile başka bir hesaptan girebilir.
MyDuck dedi: Merhaba arkadaşlar. Ben yeni sunucu açtım ama nasıl IP ban atılacağını bilmiyorum, söylerseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... Normal internet sağlayıcılarının IP ' si sabit olmuyor. Modem aç-kapa ile başka bir hesaptan girebilir.