Aerilss Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #1 IPv4 DNS IDE engellediler... Ne yapsak imza mı toplasak?
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.180 Makaleler 2 Çözümler 82 Yer İzmir 12 Ekim 2024 #2 Şimdilik VPN ile giriş yapılabiliyor, çokta acele etmeye gerek yok olaylar taze. Soruşturmalar vesaire devam ediyor. Ekstra şeylerin çıkmaması içinde erişimi engellediler. Bir zaman sonra erişim engeli kalkar diye düşünüyorum.
Şimdilik VPN ile giriş yapılabiliyor, çokta acele etmeye gerek yok olaylar taze. Soruşturmalar vesaire devam ediyor. Ekstra şeylerin çıkmaması içinde erişimi engellediler. Bir zaman sonra erişim engeli kalkar diye düşünüyorum.
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.275 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #3 Aerilss dedi: IPv4 DNS IDE engellediler... Ne yapsak imza mı toplasak? Genişletmek için tıkla... Bence soruşturmalar bitince erişim engeli kalkar acele etmeye gerek yok hocam.
Aerilss dedi: IPv4 DNS IDE engellediler... Ne yapsak imza mı toplasak? Genişletmek için tıkla... Bence soruşturmalar bitince erişim engeli kalkar acele etmeye gerek yok hocam.
Celarus Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 924 Çözümler 4 Yer İstanbul 12 Ekim 2024 #4 Bende halen giriş yapılıyor?
HSENX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2013 Mesajlar 1.037 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #5 Celarus dedi: Bende halen giriş yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam selam open DNS yeğenim sorunuz girebiliyor ama bende takılıyor?
Celarus dedi: Bende halen giriş yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam selam open DNS yeğenim sorunuz girebiliyor ama bende takılıyor?
Celarus Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 924 Çözümler 4 Yer İstanbul 12 Ekim 2024 #6 HSENX dedi: Hocam selam open DNS yeğenim sorunuz girebiliyor ama bende takılıyor? Eki Görüntüle 2327557 Genişletmek için tıkla... Bir fikrim yok bende Open DNS değilim fakat bende bir sıkıntı yok, modeminize DNS ayarını yapınız.
HSENX dedi: Hocam selam open DNS yeğenim sorunuz girebiliyor ama bende takılıyor? Eki Görüntüle 2327557 Genişletmek için tıkla... Bir fikrim yok bende Open DNS değilim fakat bende bir sıkıntı yok, modeminize DNS ayarını yapınız.
Fur1907kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 1.507 Makaleler 1 Yer Mersin 12 Ekim 2024 #7 Aerilss dedi: IPv4 DNS IDE engellediler... Ne yapsak imza mı toplasak? Genişletmek için tıkla... Google Public DNS - Vikipedi tr.wikipedia.org
Aerilss dedi: IPv4 DNS IDE engellediler... Ne yapsak imza mı toplasak? Genişletmek için tıkla... Google Public DNS - Vikipedi tr.wikipedia.org
daskoul Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #8 Celarus dedi: Bir fikrim yok bende Open DNS değilim fakat bende bir sıkıntı yok, modeminize DNS ayarını yapınız. Genişletmek için tıkla... Hangi DNS'i kullanıyorsunuz?
Celarus dedi: Bir fikrim yok bende Open DNS değilim fakat bende bir sıkıntı yok, modeminize DNS ayarını yapınız. Genişletmek için tıkla... Hangi DNS'i kullanıyorsunuz?
Celarus Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 924 Çözümler 4 Yer İstanbul 12 Ekim 2024 #9 daskoul dedi: Hangi DNS'i kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kendi bilgisayarımda Google'ın DNS'ini kullanıyorum modemede ise Cloudflare'in DNS'i.
daskoul dedi: Hangi DNS'i kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kendi bilgisayarımda Google'ın DNS'ini kullanıyorum modemede ise Cloudflare'in DNS'i.
Fur1907kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 1.507 Makaleler 1 Yer Mersin 12 Ekim 2024 #10 T Celarus dedi: Kendi bilgisayarımda Google'ın DNS'ini kullanıyorum modemede ise Cloudflare'in DNS'i. Genişletmek için tıkla... Tamam işte sen Google Dns kullandığın için giriş yapabiliyorsun millete eksik eksik cevap vermişsin.
T Celarus dedi: Kendi bilgisayarımda Google'ın DNS'ini kullanıyorum modemede ise Cloudflare'in DNS'i. Genişletmek için tıkla... Tamam işte sen Google Dns kullandığın için giriş yapabiliyorsun millete eksik eksik cevap vermişsin.