Patates Avcısı Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #1 Merhaba bugün Discord'a bazı kullanıcılarda isminin arkasında tema resmi vardı. bu nasıl yapılıyor bilen var mı? Şundan bahsediyorum. Dosya Ekleri Adsız.png 13,7 KB · Görüntüleme: 196 Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2025
Merhaba bugün Discord'a bazı kullanıcılarda isminin arkasında tema resmi vardı. bu nasıl yapılıyor bilen var mı? Şundan bahsediyorum.
AloneDark34 Decipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 217 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #2 Patates Avcısı dedi: Merhaba bugün Discord'a bazı kullanıcılarda isminin arkasında tema resmi vardı. Bu nasıl yapılıyor bilen var mı? Şundan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Bunlar paralı. Profil ayarlarına giriyosun sonra oradan tema ayarları yapabiliyosun ama paralı. Artı 0 Eksi
Patates Avcısı dedi: Merhaba bugün Discord'a bazı kullanıcılarda isminin arkasında tema resmi vardı. Bu nasıl yapılıyor bilen var mı? Şundan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Bunlar paralı. Profil ayarlarına giriyosun sonra oradan tema ayarları yapabiliyosun ama paralı.
1szmno Picopat Katılım 7 Şubat 2025 Mesajlar 45 Çözümler 1 3 Nisan 2025 #3 AloneDark34 dedi: Bunlar paralı. Profil ayarlarına giriyosun sonra oradan tema ayarları yapabiliyosun ama paralı. Genişletmek için tıkla... SS atabilir misin? Benim profil ayarlarımda tema ayarları gözükmüyor. Artı 0 Eksi
AloneDark34 dedi: Bunlar paralı. Profil ayarlarına giriyosun sonra oradan tema ayarları yapabiliyosun ama paralı. Genişletmek için tıkla... SS atabilir misin? Benim profil ayarlarımda tema ayarları gözükmüyor.
AloneDark34 Decipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 217 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #4 1szmno dedi: SS atabilir misin? Benim profil ayarlarımda tema ayarları gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... SS atamadım ama sen Discord ayarlarına girip bana SS atsan olur mu? Artı 0 Eksi
1szmno dedi: SS atabilir misin? Benim profil ayarlarımda tema ayarları gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... SS atamadım ama sen Discord ayarlarına girip bana SS atsan olur mu?
1szmno Picopat Katılım 7 Şubat 2025 Mesajlar 45 Çözümler 1 3 Nisan 2025 #5 AloneDark34 dedi: SS atamadım ama sen Discord ayarlarına girip bana SS atsan olur mu? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
AloneDark34 dedi: SS atamadım ama sen Discord ayarlarına girip bana SS atsan olur mu? Genişletmek için tıkla...
AloneDark34 Decipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 217 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #6 Yanlış bilgi 1szmno dedi: Eki Görüntüle 2460538 Genişletmek için tıkla... Profile Banner'a tıklayacaksın ama yapmak için Nitro lazım, sende yoksa yapamazsın. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
1szmno dedi: Eki Görüntüle 2460538 Genişletmek için tıkla... Profile Banner'a tıklayacaksın ama yapmak için Nitro lazım, sende yoksa yapamazsın.
1szmno Picopat Katılım 7 Şubat 2025 Mesajlar 45 Çözümler 1 3 Nisan 2025 #7 AloneDark34 dedi: Profile Banner'a tıklayacaksın ama yapmak için Nitro lazım, sende yoksa yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Yok gibi mi duruyor? AloneDark34 dedi: Profile Banner'a tıklayacaksın ama yapmak için Nitro lazım, sende yoksa yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Ayrıca alakası yok profile banner sadece afişi değiştiriyor. Artı 0 Eksi
AloneDark34 dedi: Profile Banner'a tıklayacaksın ama yapmak için Nitro lazım, sende yoksa yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Yok gibi mi duruyor? AloneDark34 dedi: Profile Banner'a tıklayacaksın ama yapmak için Nitro lazım, sende yoksa yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Ayrıca alakası yok profile banner sadece afişi değiştiriyor.
Y Yunus72727 Kilopat Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 129 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #8 Nasıl yapılıyor tam çözümü bilen var mı? Artı 0 Eksi
1szmno Picopat Katılım 7 Şubat 2025 Mesajlar 45 Çözümler 1 3 Nisan 2025 #9 Yunus72727 dedi: Nasıl yapılıyor tam çözümü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Araştırıyorum bulursam yazarım. Artı 0 Eksi
Yunus72727 dedi: Nasıl yapılıyor tam çözümü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Araştırıyorum bulursam yazarım.
Y Yunus72727 Kilopat Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 129 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #10 1szmno dedi: Araştırıyorum bulursam yazarım. Genişletmek için tıkla... Henüz herkes için yayınlanmamış bazı kişilerin mağazasına düşmüş öğrendim. Yunus72727 dedi: Henüz herkes için yayınlanmamış bazı kişilerin mağazasına düşmüş öğrendim. Genişletmek için tıkla... Nameplates diye geçiyor adı. Artı 0 Eksi
1szmno dedi: Araştırıyorum bulursam yazarım. Genişletmek için tıkla... Henüz herkes için yayınlanmamış bazı kişilerin mağazasına düşmüş öğrendim. Yunus72727 dedi: Henüz herkes için yayınlanmamış bazı kişilerin mağazasına düşmüş öğrendim. Genişletmek için tıkla... Nameplates diye geçiyor adı.