alhnn Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 7400 işlemci 8gb 3200mhz ram samsung 1tb M.2ssd 1050ti gigabyte h110m-s2 anakart Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #1 Bir arkadaşım var, ana hesabım RAT yediği için çalındı. Hesaptaki arkadaşlarımın Discord isimleri var ama ıdleri yok, bulmanın bir yolu var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2023
Bir arkadaşım var, ana hesabım RAT yediği için çalındı. Hesaptaki arkadaşlarımın Discord isimleri var ama ıdleri yok, bulmanın bir yolu var mıdır?
Merthedev Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #2 Discrim kısmı var mı?
benacemiyim Femtopat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #3 Discord güncellemelerini takip etmiyorum ama eskiden yoktu şu anda yoktur. Arkadaşın ile ortak bulunduğun bir server YouTube'da varsa oradaki servere girerek arkadaşına yazabilirsin.
Discord güncellemelerini takip etmiyorum ama eskiden yoktu şu anda yoktur. Arkadaşın ile ortak bulunduğun bir server YouTube'da varsa oradaki servere girerek arkadaşına yazabilirsin.
urn4ga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 28 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI B450-M-A PRO MAX, CPU: AMD Ryzen 3 3200G, GPU: MSI GTX 1650 LP OC 4GB, RAM: HyperX Fury Black 8x2GB 3600MHZ RGB, PSU: Corsair TX650M Kasa: Everest Crystal, Termal Macun: Arctic MX-4 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, yarı zamanlı grafiker ve developer 8 Haziran 2023 #4 alhnn dedi: Bir arkadaşım var, ana hesabım RAT yediği için çalındı. Hesaptaki arkadaşlarımın Discord isimleri var ama ıdleri yok, bulmanın bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam geliştirici modunu ayarlardan açıp sağ tıkla ID kopyala diyebilirsiniz.
alhnn dedi: Bir arkadaşım var, ana hesabım RAT yediği için çalındı. Hesaptaki arkadaşlarımın Discord isimleri var ama ıdleri yok, bulmanın bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam geliştirici modunu ayarlardan açıp sağ tıkla ID kopyala diyebilirsiniz.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 8 Haziran 2023 #5 urn4ga dedi: Hocam geliştirici modunu ayarlardan açıp sağ tıkla ID kopyala diyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... # kısmından bahsediyor muhtemelen.
urn4ga dedi: Hocam geliştirici modunu ayarlardan açıp sağ tıkla ID kopyala diyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... # kısmından bahsediyor muhtemelen.
alhnn Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 7400 işlemci 8gb 3200mhz ram samsung 1tb M.2ssd 1050ti gigabyte h110m-s2 anakart Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #6 Merthedev dedi: Discrim kısmı var mı? Genişletmek için tıkla... O nedir hocam urn4ga dedi: Hocam geliştirici modunu ayarlardan açıp sağ tıkla ID kopyala diyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Etiket'den bahsediyorum.
Merthedev dedi: Discrim kısmı var mı? Genişletmek için tıkla... O nedir hocam urn4ga dedi: Hocam geliştirici modunu ayarlardan açıp sağ tıkla ID kopyala diyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Etiket'den bahsediyorum.