L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.264 Makaleler 2 Çözümler 10 10 Haziran 2021 #11 mirsady dedi: Evet öyleymiş sağol dostum. Eki Görüntüle 1063606 Genişletmek için tıkla... Şey farkettim ama takviye yapmaya falan çalıştığımda yapamadım. O yüzden geri abone oldum. Basınca direk oldu zaten kart bilgisi falan sormadı.
mirsady dedi: Evet öyleymiş sağol dostum. Eki Görüntüle 1063606 Genişletmek için tıkla... Şey farkettim ama takviye yapmaya falan çalıştığımda yapamadım. O yüzden geri abone oldum. Basınca direk oldu zaten kart bilgisi falan sormadı.
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 10 Haziran 2021 #12 Leka dedi: Şey farkettim ama takviye yapmaya falan çalıştığımda yapamadım. O yüzden geri abone oldum. Basınca direk oldu zaten kart bilgisi falan sormadı. Genişletmek için tıkla... Zaten takviye yapmayı planlamıyordum ama evet öyle bir olay varmış
Leka dedi: Şey farkettim ama takviye yapmaya falan çalıştığımda yapamadım. O yüzden geri abone oldum. Basınca direk oldu zaten kart bilgisi falan sormadı. Genişletmek için tıkla... Zaten takviye yapmayı planlamıyordum ama evet öyle bir olay varmış
L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.264 Makaleler 2 Çözümler 10 10 Haziran 2021 #13 mirsady dedi: Zaten takviye yapmayı planlamıyordum ama evet öyle bir olay varmış Genişletmek için tıkla... Nolur nolmaz ben başlattım geri.
mirsady dedi: Zaten takviye yapmayı planlamıyordum ama evet öyle bir olay varmış Genişletmek için tıkla... Nolur nolmaz ben başlattım geri.
sanalmaganda Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 173 13 Haziran 2021 #14 Kart fiziksel kart saolun içim rahatladı
YunusArslan Decapat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #15 sanalmaganda dedi: Arkadaşlar biliyorsunuzdur Epic Games 3 aylık Nitro verdi ben de kartı verdim 84 TL'ye abonelik yenilecek ama karta 20 TL var, 20 TL'yi çekmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Nitro'yu iptal edin 3 ayın sonunda yani Nitro bittiği zaman Nitro yenilenmez ve kartınızdan para gitmez
sanalmaganda dedi: Arkadaşlar biliyorsunuzdur Epic Games 3 aylık Nitro verdi ben de kartı verdim 84 TL'ye abonelik yenilecek ama karta 20 TL var, 20 TL'yi çekmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Nitro'yu iptal edin 3 ayın sonunda yani Nitro bittiği zaman Nitro yenilenmez ve kartınızdan para gitmez