Arkadaşlar gizlilik politakası diye bir şey var. Yani yazmış olduğumuz mesajlar kimseyle paylaşılabiliyor mu?
Çoğu platform böyle yapıyor zaten. Gizlilik politikasını okuyup kabul ediyorsanızArkadaşlar gizlilik politakası diye bir şey var. Yani yazmış olduğumuz mesajlar kimseyle paylaşılabiliyor mu?
Arkadaşlar gizlilik politakası diye bir şey var. Yani yazmış olduğumuz mesajlar kimseyle paylaşılabiliyor mu?
İstese okur da, DM'den birebir konuşulan şeylerin açığa çıkma ihtimalini neredeyse sıfır olarak görüyorum. Milyonlarca kullanıcısı var Discord'un.
Discord siz mesajı silince kendi datasından siliyor mu bilmiyorum, fakat bizim kullandığımız botlar yardımıyla herkesin log'ları Discord dışı bir bot tarafından kaydediliyor, eğer bir sunucuya falan üyeyseniz muhtemelen büyük sunucular kendi üçüncü parti log sistemlerini kullanıyorlardır. Discord'unkini bilmiyorum dediğim gibi."Mesajlarınızı silebilir veya düzenleyebilirsiniz" diye bir şey yazıyor. Yani mesajımızı silersek Chatlogdan'da siliniyor mu? Bana saçma geldi. Geçenlerde bir Discord yetkilisi ile konuşmuştum eğer Discord hesabımızı silersek onlarda tüm bilgilerimizi siliyormuş. IP adresimiz ve diğer bilgilerimiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.