Çoğu platform böyle yapıyor zaten. Gizlilik politikasını okuyup kabul ediyorsanız
paylaştığınız her bilgiye erişme hakları oluyor eğer politikada bahsetmişlerse.
Emniyet istediği taktirde nerelere girdiğinizi, neleri aradığınızı vs. her şeyi teslim edebilirler. VPN falan kullanmakta boşuna. Sadece bulması biraz uğraştırır.
"Mesajlarınızı silebilir veya düzenleyebilirsiniz" diye bir şey yazıyor. Yani mesajımızı silersek Chatlogdan'da siliniyor mu? Bana saçma geldi. Geçenlerde bir Discord yetkilisi ile konuşmuştum eğer Discord hesabımızı silersek onlarda tüm bilgilerimizi siliyormuş. IP adresimiz ve diğer bilgilerimiz.
"Mesajlarınızı silebilir veya düzenleyebilirsiniz" diye bir şey yazıyor. Yani mesajımızı silersek Chatlogdan'da siliniyor mu? Bana saçma geldi. Geçenlerde bir Discord yetkilisi ile konuşmuştum eğer Discord hesabımızı silersek onlarda tüm bilgilerimizi siliyormuş. IP adresimiz ve diğer bilgilerimiz.
Discord siz mesajı silince kendi datasından siliyor mu bilmiyorum, fakat bizim kullandığımız botlar yardımıyla herkesin log'ları Discord dışı bir bot tarafından kaydediliyor, eğer bir sunucuya falan üyeyseniz muhtemelen büyük sunucular kendi üçüncü parti log sistemlerini kullanıyorlardır. Discord'unkini bilmiyorum dediğim gibi.