Discord JavaScript Hatası

TahaBey7

Decapat
Yer
Semt-i Emekköy
Daha fazla  
Discord'a giriş yapıyorum, kendi kendine güncelleme indiriyor. İndikten sonra giriş yapıyorum, yine güncelleme var diyor. Onu da indiriyorum ancak az önce indirdiklerinin aynısını indiriyor. Neyse, diyor geçiyorum. Oyuna girince bu hataları vermeye başlıyor. Sorun ne olabilir?

Dosya Ekleri

• 2020.10.08-19.38.png
    2020.10.08-19.38.png
    4,3 KB · Görüntüleme: 60
  • 2020.10.08-19.39.png
    2020.10.08-19.39.png
    8,9 KB · Görüntüleme: 67
Discord'a giriş yapıyorum, kendi kendine güncelleme indiriyor. İndikten sonra giriş yapıyorum, yine güncelleme var diyor. Onu da indiriyorum ancak az önce indirdiklerinin aynısını indiriyor. Neyse, diyor geçiyorum. Oyuna girince bu hataları vermeye başlıyor. Sorun ne olabilir?

Java'yı silip tekrar kurun veya Discord'u silip geri kurun.

Geçen gün bana da olmuştu. İnternetten baktığımda aşağıdaki adımları yap demişti ve düzeldi. Direkt silip yüklemekten farkı var mı bilmiyorum. En sonda tekrar yükle diyeceğini bilmiyordum.

Görev yöneticisinde Discord'a dair ne varsa sonlandır.
C:\Users\KULLANICI_ADIN\AppData\Roaming klasöründe Discord klasörü var. Onu sil.
C:\Users\KULLANICI_ADIN\AppData\Local klasöründe Discord klasörü var. Onu sil.
Discord'u sitesinden indir ve kur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı