Spooty Hectopat Katılım 5 Nisan 2018 Mesajlar 104 8 Aralık 2020 #1 PC'yi normal kapattım. Sabah açtığımda böyle bir hata aldım acaba neden? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2020
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 8 Aralık 2020 #2 Silip yeniden yükler misiniz? Artı 0 Eksi
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 8 Aralık 2020 #3 crixsus dedi: Uyarı puanı yedim neyi silmeliyim? Hatayı hiç anlamadım. Genişletmek için tıkla... Java? Artı 0 Eksi
crixsus dedi: Uyarı puanı yedim neyi silmeliyim? Hatayı hiç anlamadım. Genişletmek için tıkla... Java?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.445 Makaleler 6 Çözümler 512 Yer İstanbul 8 Aralık 2020 #4 Java değil JavaScript hatası. Aşağıdaki mesajda yazanları uygular mısın? Discord JavaScript hatası Burdaki gibi hata veriyor çözümünü bilen yazsın lütfen. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Java değil JavaScript hatası. Aşağıdaki mesajda yazanları uygular mısın? Discord JavaScript hatası Burdaki gibi hata veriyor çözümünü bilen yazsın lütfen. www.technopat.net
crixsus Decapat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1 8 Aralık 2020 #5 Vavien. dedi: Java değil JavaScript hatası. Aşağıdaki mesajda yazanları uygular mısın? Discord JavaScript hatası Burdaki gibi hata veriyor çözümünü bilen yazsın lütfen. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Baktım ama öyle bir dosya yok. Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: Java değil JavaScript hatası. Aşağıdaki mesajda yazanları uygular mısın? Discord JavaScript hatası Burdaki gibi hata veriyor çözümünü bilen yazsın lütfen. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Baktım ama öyle bir dosya yok.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.445 Makaleler 6 Çözümler 512 Yer İstanbul 8 Aralık 2020 #6 Kullanıcı adında Türkçe karakterler var. Kullanıcılar klasöründeki tüm klasörlere bak. Programlar kendilerince çözüm bulup kendi klasörlerini açabiliyorlar. Hiçbirinde dosya yoksa silme, o aşamayı es geç. Artı 0 Eksi
Kullanıcı adında Türkçe karakterler var. Kullanıcılar klasöründeki tüm klasörlere bak. Programlar kendilerince çözüm bulup kendi klasörlerini açabiliyorlar. Hiçbirinde dosya yoksa silme, o aşamayı es geç.