V VioWexn Decapat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #1 Discord bot yapıyorum, discord.js module kuracağım ama kursam bile bulunmadı hatası alıyorum. Yardım eder misiniz?
Discord bot yapıyorum, discord.js module kuracağım ama kursam bile bulunmadı hatası alıyorum. Yardım eder misiniz?
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.876 Makaleler 2 Çözümler 121 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #2 Başta aşağıdaki kod ekli mi? JavaScript:Panoya kopyala const Discord = require(discord.js)
V VioWexn Decapat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #3 Silinen üye dedi: Başta aşağıdaki kod ekli mi? JavaScript:Panoya kopyala const Discord = require(discord.js) Genişletmek için tıkla... Evet böyle.
Silinen üye dedi: Başta aşağıdaki kod ekli mi? JavaScript:Panoya kopyala const Discord = require(discord.js) Genişletmek için tıkla... Evet böyle.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #4 VioWexn dedi: Evet böyle. Genişletmek için tıkla... Npm install Discord.js komutunu yazıp indirdikten sonrasında ki ekran görüntüsünü atar mısınız?
VioWexn dedi: Evet böyle. Genişletmek için tıkla... Npm install Discord.js komutunu yazıp indirdikten sonrasında ki ekran görüntüsünü atar mısınız?
V VioWexn Decapat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #5 Kleyn dedi: Npm install Discord.js komutunu yazıp indirdikten sonrasında ki ekran görüntüsünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Şu şekilde 2 tane üstteki install yapınca çıkan hata diğeri botu çalıştırmaya çalışırkenki.
Kleyn dedi: Npm install Discord.js komutunu yazıp indirdikten sonrasında ki ekran görüntüsünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Şu şekilde 2 tane üstteki install yapınca çıkan hata diğeri botu çalıştırmaya çalışırkenki.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #6 VioWexn dedi: Eki Görüntüle 1514547Eki Görüntüle 1514548 Şu şekilde 2 tane üstteki install yapınca çıkan hata diğeri botu çalıştırmaya çalışırkenki. Genişletmek için tıkla... Discord botunun klasörünün resmini paylaşman mümkün müdür?
VioWexn dedi: Eki Görüntüle 1514547Eki Görüntüle 1514548 Şu şekilde 2 tane üstteki install yapınca çıkan hata diğeri botu çalıştırmaya çalışırkenki. Genişletmek için tıkla... Discord botunun klasörünün resmini paylaşman mümkün müdür?
V VioWexn Decapat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #7 Kleyn dedi: Discord botunun klasörünün resmini paylaşman mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Buyrun.
Kleyn dedi: Discord botunun klasörünün resmini paylaşman mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Buyrun.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #8 VioWexn dedi: Eki Görüntüle 1514551 Buyurun. Genişletmek için tıkla... Package-lock.json her zaman var mıydı? Yoksa NPM install """ dediğiniz de mi oluştu?
VioWexn dedi: Eki Görüntüle 1514551 Buyurun. Genişletmek için tıkla... Package-lock.json her zaman var mıydı? Yoksa NPM install """ dediğiniz de mi oluştu?
V VioWexn Decapat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #9 Kleyn dedi: Package-lock. JSON her zaman var mıydı? Yoksa NPM install """ dediğiniz de mi oluştu? Genişletmek için tıkla... Her zaman yoktu belki çalışır diye NPM uninstall discord.js yapınca geldi.
Kleyn dedi: Package-lock. JSON her zaman var mıydı? Yoksa NPM install """ dediğiniz de mi oluştu? Genişletmek için tıkla... Her zaman yoktu belki çalışır diye NPM uninstall discord.js yapınca geldi.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #10 VioWexn dedi: Her zaman yoktu belki çalışır diye NPM uninstall discord.js yapınca geldi. Genişletmek için tıkla... Bu hazır bir altyapı mı?
VioWexn dedi: Her zaman yoktu belki çalışır diye NPM uninstall discord.js yapınca geldi. Genişletmek için tıkla... Bu hazır bir altyapı mı?