Kriyus1873 Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #1 Discord.js altyapısı ile 14.14.1 sürümünde bir müzik botu yazdım ilk yarım saat sorunsuz çalışıyor ama yarım saatten sonra şu hatayı veriyor: JavaScript:Panoya kopyala node:internal/process/promises:289 Triggeruncaughtexception(err, true /* frompromise */); ^ [Error: 84170000:error:0A00010B:SSL routines:ssl3_get_record:wrong version number:c:\ws\deps\openssl\openssl\ssl\record\ssl3_record.c:359: ] { Library: 'SSL routines', Reason: 'wrong version number', Code: 'err_ssl_wrong_versıon_number' } Ffmpeg-Static ve Play-DL kullanıyorum, daha önce bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen var mı? Neyse çözdüm. Koduma URL ile şarkı çalma eklemek için youtubeapi kullanmıştım onu kaldırıp play-DL kullanınca bu hatayı vermedi. Son düzenleme: 11 Mart 2024
Discord.js altyapısı ile 14.14.1 sürümünde bir müzik botu yazdım ilk yarım saat sorunsuz çalışıyor ama yarım saatten sonra şu hatayı veriyor: JavaScript:Panoya kopyala node:internal/process/promises:289 Triggeruncaughtexception(err, true /* frompromise */); ^ [Error: 84170000:error:0A00010B:SSL routines:ssl3_get_record:wrong version number:c:\ws\deps\openssl\openssl\ssl\record\ssl3_record.c:359: ] { Library: 'SSL routines', Reason: 'wrong version number', Code: 'err_ssl_wrong_versıon_number' } Ffmpeg-Static ve Play-DL kullanıyorum, daha önce bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen var mı? Neyse çözdüm. Koduma URL ile şarkı çalma eklemek için youtubeapi kullanmıştım onu kaldırıp play-DL kullanınca bu hatayı vermedi.