discord.js komutu kullanmak için sunucuya girme zorunluluğu

FAT1HIYY3

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba. discord.js V12 için benim özel ayarlayacağım Komutu/Komutları kullanmak için sunucuya girme zorunluluğu kodu arıyorum. Rica edersem atabilir ya da nasıl yapacağımı özetleyecek birkaç satır kod örnek gösterebilir misiniz? Emeği geçecek olan hocalarıma şimdiden teşekkürler :)

Sunucundaki kişilerin ID'sini ve kişi ID'sini çekebiliyorsun. Daha sonra komut içinde karşılaştır tamamdır.
guild.members gibi bir değerden dönmesi lazım.

Onu biliyorum hocam fakat komutu kullanan kullanıcıyı sunucuda aramasını nasıl yapacağımı bulamadım.

Komutu kullanan kişinin id'si artık mesajı ne olarak alıyorsun bilmiyorum o yüzden message diyelim message.author ile alabilirsin.

Daha sonra komut içinde message.author == guild.members gibi bir kod ile yapabilirsin.

Komutu kullanan kişinin ID'si artık mesajı ne olarak alıyorsun bilmiyorum o yüzden message diyelim message.author ile alabilirsin.

Daha sonra komut içinde message. Author == guild. Members gibi bir kod ile yapabilirsin.

Onu biliyorum ama komut çalışmıyor guild membersde o idli birisi var mı sorgulaması yapmam gerek ama yorumunuz için teşekkür ederim :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı