Ekran görüntüsü atarsan daha iyi olur bu tarz şeylerde. Modül bulunamadı hatası bir sürü bu tarz hata var. Ve tam olarak neden kaynaklandığını da bilemeyebiliriz sadece bu yazıdan yola çıkarak. Ayrıca Discord botu geliştirmek için basit Node.js temelin olması gerekiyor. discordjs kütüphanesinin rehberi
Peki daha en basit şeyi bilmeden nasıl bot vb. şeyleri geliştirmeyi düşünüyorsunuz? Yanlış anlamayın. JavaScript temeliniz var mı? Discord.js dökümantasyonunu okuyabilirsiniz.
yt eğitim videolarında baştan başlarken node.js le discord.js indiriyor herhangi bir bilgiyi bilin demiyor . çok bilgiye sahipseniz yt linki atabilirsiniz oradan öğrenirim
Ekran görüntüsü atarsan daha iyi olur bu tarz şeylerde. Modül bulunamadı hatası bir sürü bu tarz hata var. Ve tam olarak neden kaynaklandığını da bilemeyebiliriz sadece bu yazıdan yola çıkarak. Ayrıca Discord botu geliştirmek için basit Node.js temelin olması gerekiyor. discordjs kütüphanesinin rehberi
YT eğitim videolarında baştan başlarken node.js le discord.js indiriyor herhangi bir bilgiyi bilin demiyor. Çok bilgiye sahipseniz YT linki atabilirsiniz oradan öğrenirim.
Hocam amacım aşağılamak vb. değil yanlış anlamayın lütfen. Ben size kısa bir ön bilgi geçeyim ve kaynak da atarım tabii ki, JavaScript bir dil node.js de bu dili kullanarak yazılan bir çalışma ortamı NPM de (Node package Manager) belirli kütüphaneleri kullanman için yazılan bir paket yöneticisi yani bir kişi bir kod yazıyor ve bu kodu başkalarının kullanımına açıyor bir PowerPoint sunusu yaparkenki kullandığın taslaklar gibi düşünebilirsin. Sen bir kütüphaneyi NPM ile indirdiğinde artık o kütüphaneyi kullanabiliyorsun discordjs de sadece bir kütüphane. JavaScript'i tr.javascript.info sitesinden veya youtube istiyorsan ve sadece amacın discord botu yapmaksa Ali Eren Altındağ diye birisi var ondan öğrenebilirsin zaten genel mantığı kavradığında discordjs dokümanını okuyarak kendin sıfırdan bot yazabilirsin.