Discord.js node_modules oluşturulmuyor

İsmailerg

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Discord.js kullanarak bir bot yapmak istiyorum. En başta projem için bir klasör açıyorum bu klasörün içine gelip terminal ile açıyorum ve npm init yazıyorum gereken bilgileri giriyorum ve package.json dosyası oluşuyor daha sonra npm install discord.js yazıyorum ve bana sadace package-lock.json ve package.json oluşturuyor (Daha önceden npm init ile oluşturduğumuz için sonuç olarak projemde 2 dosya oluyor.) node_modules klasörü oluşmuyor. Bu sebeple botumu çalıştırmayı deneyince cannot find module discord.js diyor. Teşekkürler.

Bash:
npm init -y
npm install discord.js
Boş bir klasörde yukarıda belirttiğim komutları sırayla yazarak dene. install yaparken proje klasöründe olduğuna emin ol.

Bash:
npm init -y
npm install discord.js
Boş bir klasörde yukarıda belirttiğim komutları sırayla yazarak dene.

İnstall ederken hata alıyor musun?
Yarn ile dene istersen bir de.
NPM'i -g yarn
Yarn add discord.js

Size şöyle söyleyeyim NPM init -y yazdığım zaman package. JSON oluşuyor sıkıntı yok. NPM install discord.js yazdığım zaman ise:

Kod:
PS C:\Users\X\Desktop\botum> npm install discord.js

up to date, audited 33 packages in 2s

found 0 vulnerabilities

Diyor.

ayrıca yazdığınız yarn komudu da çalışmadı. npm i-g yarn yazdım up to date in 91ms dedi daha sonra yarn add discord.js diyince 'yarn' is not recognized... dedi.

npm install discord.js --save yaptıktan sonra package.json dosyasını atabilir misiniz?

{
"dependencies": {
"discord.js": "*"
}
}
Böyle olmaması gerekiyor. npm init kısmını doğru yaptığına emin misin? Terminalde cd kullanarak önce proje klasörüne git sonra npm init yap. Olması gereken package.json dosyası:
JSON:
{
  "name": "technopat",
  "version": "1.0.0",
  "description": "",
  "main": "index.js",
  "scripts": {
    "test": "echo \"Error: no test specified\" && exit 1"
  },
  "keywords": [],
  "author": "",
  "license": "ISC",
  "dependencies": {
    "discord.js": "^14.7.1"
  }
}

Böyle olmaması gerekiyor. npm init kısmını doğru yaptığına emin misin? Terminalde cd kullanarak önce proje klasörüne git sonra npm init yap.

bunu yapınca şu ekranda yazan bilgileri package.json içine ekleyebiliyor. Ondan sonra tekrar npm install discord.js yazayım dedim hiç bir şey değişmedi. Ha bu arada bana yazdığı şey de şu :

Verdiğim örnek package.json dosyasını boş bir klasöre koyup terminalde o klasör içerisinden sadece npm install yazarak dener misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…