Discord.js node_modules oluşturulmuyor

Powershell dışında bir terminalden deneyin. Başka çözüm gelmiyor aklıma.
discord.js modülünü arşiv olarak indirip node_modules isimli bir klasör oluşturup içine atma gibi bir yöntem uygulayamaz mıyız? discordjs sitesine girdiğimde sadece npm install olarak söylüyor. Ayrıca cmd'den denedim olmadı. İşin garibi hata vesaire de almıyorum.

Nodejs sürümü değiştirmeyi dener misin? Nvm araştırabilirsin. Ayrıca yarn için terminali kapatmak gerekebilir. Birde normal cmd terminalini kullanmanı öneririm.

Powershell dışında bir terminalden deneyin. Başka çözüm gelmiyor aklıma.
dostum yardımların için teşekkür ederim. Sorunu çözdüm ama nasıl? Eğer başka biri de aynı sorunu yaşarsa ve görürsen bunu önerebilrisin. İnternetten yarn indirip yarn add discord.js yazdım ve oldu.

Nodejs sürümü değiştirmeyi dener misin? Nvm araştırabilirsin. Ayrıca yarn için terminali kapatmak gerekebilir. Birde normal cmd terminalini kullanmanı öneririm.
node.js'i kaldırıp 19 sürümünü indirip de denemiştim olmamıştı. Yarn indirip kurdum bu sefer oluşturdu.

Biraz geç olacak ama npm ile paket indirmeye çalışırken dosya yolunda türkçe karakter olmamalıymış. Büyük ihtimal yarn türkçe karakter desteği verdiği için çalışmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…