Pitfallr Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 295 Çözümler 5 20 Aralık 2020 #1 Selam, bir mute sistemim var ama unmute komutunu yapamadım. Birbiriyle bağlantılı olacak şekilde unmute komutunu nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2020
Selam, bir mute sistemim var ama unmute komutunu yapamadım. Birbiriyle bağlantılı olacak şekilde unmute komutunu nasıl yapabilirim?
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Aralık 2020 #2 Hazır kod bir bot mu? Verilen rolü geri alması lazım.
Pitfallr Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 295 Çözümler 5 20 Aralık 2020 #3 EKAloji dedi: Hazır kod bir bot mu? Verilen rolü geri alması lazım. Genişletmek için tıkla... Farkındayım ama nasıl yapılacağını bilmiyorum bir bin sitesi ile örnek gösterebilir misiniz? @EKAloji bence komik bir şey yoktu. Neyse iyi akşamlar. Son düzenleme: 20 Aralık 2020
EKAloji dedi: Hazır kod bir bot mu? Verilen rolü geri alması lazım. Genişletmek için tıkla... Farkındayım ama nasıl yapılacağını bilmiyorum bir bin sitesi ile örnek gösterebilir misiniz? @EKAloji bence komik bir şey yoktu. Neyse iyi akşamlar.