Eğer hazır kodları birleştirerek bot yapmaya çalışıyorsanız bu bot yapmak, bot geliştirmek, kod yazmak değil kopyala-yapıştır yapmak olur.
Konsol gerekli çıktıyı verir zaten.
Her hata aldığında konu açmak yerine o hatayı nette arattır. Sorunları çözebilecek kadar İngilizcen yoksa ve sorunları çözemiyorsan demek ki bu proje sana uygun bir proje değil.
Yaz internete çözümü için yüzlerce şey çıkacağına eminim. Çözebiliyorsan devam et.Yapmak istiyorum ama, çabuk pes etmek doğru olmaz bence. Yok mu hiç CMD'de çıkan errorların sebebi veya çözümü?
JS bilmeniz bir şey ifade etmez, JS ile Discord botu yapılmaz; node.js ile yapılır, ikisi çok farklıdır.Önceki yazdıklarımı örnek alarak deniyorum. Bazen hata veriyor. Js bilmiyorum zaten.
Kopyala yapıştır yapmıyorum.
CMD zaten komut satırıdır, node.js de CMD üzerinden hata çıktısı verir.Yapmak istiyorum ama, çabuk pes etmek doğru olmaz bence. Yok mu hiç CMD'de çıkan errorların sebebi veya çözümü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.