Discord.js'de hata

370728

Hectopat
Arkadaşlar bot yapmaya çalışıyorum. Sürekli hata alıyorum. Bu hataların nedenini söyleyen/gösteren bir kaynak var mı? Her hata aldığımda konu açmaya kalksam bitmez çünkü. Çoğu kaynak İngilizce, benim o kadar İngilizcem yok maalesef.

Eğer hazır kodları birleştirerek bot yapmaya çalışıyorsanız bu bot yapmak, bot geliştirmek, kod yazmak değil kopyala-yapıştır yapmak olur.

Konsol gerekli çıktıyı verir zaten.

Önceki yazdıklarımı örnek alarak deniyorum. Bazen hata veriyor. Js bilmiyorum zaten.
Kopyala yapıştır yapmıyorum.

Her hata aldığında konu açmak yerine o hatayı nette arattır. Sorunları çözebilecek kadar İngilizcen yoksa ve sorunları çözemiyorsan demek ki bu proje sana uygun bir proje değil.

Yapmak istiyorum ama, çabuk pes etmek doğru olmaz bence. Yok mu hiç CMD'de çıkan errorların sebebi veya çözümü?

Önceki yazdıklarımı örnek alarak deniyorum. Bazen hata veriyor. Js bilmiyorum zaten.
Kopyala yapıştır yapmıyorum.
JS bilmeniz bir şey ifade etmez, JS ile Discord botu yapılmaz; node.js ile yapılır, ikisi çok farklıdır.
Yapmak istiyorum ama, çabuk pes etmek doğru olmaz bence. Yok mu hiç CMD'de çıkan errorların sebebi veya çözümü?
CMD zaten komut satırıdır, node.js de CMD üzerinden hata çıktısı verir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı