ben_Neo Femtopat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #1 Merhaba. Cihazım Xiaomi Redmi Note 9. Discord'da kanal oluştururken emoji simgesi çıkmıyor. Sorunu bayağı araştırdım fakat çözümünü bulamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.
Merhaba. Cihazım Xiaomi Redmi Note 9. Discord'da kanal oluştururken emoji simgesi çıkmıyor. Sorunu bayağı araştırdım fakat çözümünü bulamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.
umuttk6 Hectopat Katılım 16 Ekim 2021 Mesajlar 311 Çözümler 5 28 Ocak 2023 #2 Emojiler farklı sembol olarak mı görünüyor? Öyleyse telefonunuzda bu emoji desteklenmemektedir.
ben_Neo Femtopat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #3 umuttk6 dedi: Emojiler farklı sembol olarak mı görünüyor? Öyleyse telefonunuzda bu emoji desteklenmemektedir. Genişletmek için tıkla... Hayır normalde emoji sembolü var ama Discord'a sadece kanal oluşturma kısmında çıkmıyor.
umuttk6 dedi: Emojiler farklı sembol olarak mı görünüyor? Öyleyse telefonunuzda bu emoji desteklenmemektedir. Genişletmek için tıkla... Hayır normalde emoji sembolü var ama Discord'a sadece kanal oluşturma kısmında çıkmıyor.