StellaVermillion Centipat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #1 Discord sunucusundaki kanallları tek bir kanal haline getirmek mümkün mü herhangi bir bot yardımıyla?
Discord sunucusundaki kanallları tek bir kanal haline getirmek mümkün mü herhangi bir bot yardımıyla?
B Bankerr Centipat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Şubat 2024 #2 Bota gerek yok alt başlıklar açarak yapabilirsin.
StellaVermillion Centipat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #3 Bankerr dedi: Bota gerek yok alt başlıklar açarak yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim aradığım mesela benim sunucumda 2 tane kanal var diyelim ikisinde de bir sürü mesaj var ben bunları tek bir kanalda birleştirmek istiyorum bunu yapabilen bir bot var mıdır?
Bankerr dedi: Bota gerek yok alt başlıklar açarak yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim aradığım mesela benim sunucumda 2 tane kanal var diyelim ikisinde de bir sürü mesaj var ben bunları tek bir kanalda birleştirmek istiyorum bunu yapabilen bir bot var mıdır?