Discord kapalıyken %50-60 işlemci kullanıyor

Kerem C

Kilopat
Daha fazla  

Bilgisayar açıkken yatağımda uzanıyordum. Hiçbir şey açık olmamasına rağmen fanlarının Max güçte döndüğünü fark ettim ve CPU sıcaklığını kontrol ettim 75 dereceydi. RDR 2'de bile bu kadar sıcak olmaz normalde. Sonra bu sıcaklığa neden olan ne diye bakmak için Görev Yöneticisi'ni açtım ve beni bu manzara karşıladı. Discord açık bile olmamasına rağmen dakikalardır %55-65 CPU kullanıyordu sağ aşağıdaki küçük menüde bile açık değildi. Bunun nedeni nedir?

Task Managerdan kapanmadığı sürece arkada açık duruyor, kapalı olmasına rağmen arkadan random bildirim sesleri geliyorsa, ondan dolayıdır, sebebini bende bilmiyorum neden açık kalıyor diye.

Task Manager'dan kapanmadığı sürece arkada açık duruyor, kapalı olmasına rağmen arkadan random bildirim sesleri geliyorsa, ondan dolayıdır, sebebini bende bilmiyorum neden açık kalıyor diye.

Ama Task Manager'dan kapanmadan kapanmıyor Full.

Kullanmayı bıraktığınızda uzun iş yapıp Task Manager'ı açmanıza gerek yok Discord üzerinden kullanıcı ayarları>windows ayarları>Discord'u aç seçeneğini kapatırsanız bilgisayar açıldığında Discord'da açılmaz, açılsın diyorsanız da görev çubuğuna küçült ayarıyla uygulamayı kapattığınızda tamamen kapanmasını sağlayabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Discord'un ayarlarından GPU/CPU kullanımı ayarı vardı diye hatırlıyorum ona bakabilirsiniz. Discord açıkken kasmaması için fazla veri çekiyor. Başlangıçta açılmaması için de discord'un kendi ayarlarından bulabilirsiniz.

Evet hocam öyle. Ben sadece neden 15 20 dakika boyunca aralıksız %60 cpu kullandığını merak etmiştim.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…