Discord kapandı ama Nitro aboneliği devam ediyor

mertosmantulu

Decapat
Daha fazla  
Biyorsunuz ki Discord kapandı ama ben hâlâ abonelik ödüyorum. VPN giriş yaptım. Aboneliklerimde Nitro gözükmüyor. Kartın da silemiyorum boşu boşuna 390 TL gitti ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biyorsunuz ki Discord kapandı ama ben hâlâ abonelik ödüyorum. VPN giriş yaptım. Aboneliklerimde Nitro gözükmüyor. Kartın da silemiyorum boşu boşuna 390 TL gitti ne yapmam gerekiyor?

Ödeme olan kartı ilk önce kapatın sonra iptal etmeyi deneyin oda olmazsa bankayı arayıp durumu bildirin ama parayı almanız zor geçmiş olsun.

Kartınız da abonelikler kısmın da Discord'u iptal etmeniz lazım. Discord ilk üç gün harici size paranızı geri vermez.

Aktif abonelik varken silemezsiniz diyor.
İlginç, yukardaki arkadaşın dediği gibi yetkilere ulaşıp iptal edin, olmadı hangi cihaz da aldıysan ordan iptal etmeyi dene. Eğer bunlar da olmaz ise kredi kartı bilgilerini sil.

Hocam biraz alakasız olacak ama ben ödeme yapmaya çalışıyorum yapamıyorum hangi yöntemi kullanıyorsunuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…