P Pcae Centipat Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #1 Biliyorum kapandı, ama bende hala Discord'a giriyor. Modemim Türk Telekom olmasına rağmen. VPN falan hiçbir şey yapmadım. Neden hala girebiliyorum?
Biliyorum kapandı, ama bende hala Discord'a giriyor. Modemim Türk Telekom olmasına rağmen. VPN falan hiçbir şey yapmadım. Neden hala girebiliyorum?
D Doritosbaga Centipat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #2 Hah. Arkadaşlarımda aynı soruyu soruyorlar. Merak etme yasal kısıtlamadan muaf tutulmuş falan değilsin çok kişi var senin gibi
Hah. Arkadaşlarımda aynı soruyu soruyorlar. Merak etme yasal kısıtlamadan muaf tutulmuş falan değilsin çok kişi var senin gibi
EminBey1913 Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 812 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 580 8GB-Ryzen 5 2600-16GB DDR4 3200 Mhz RAM Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #3 Bizim evde Türk Telekom'a bağlı bende hala evin internetini bağlıyken erişime kapalı uygulamalara görebiliyorum hatta Instagram kapalıyken ona da görebiliyordum sadece yorumlar gözükmüyordu.
Bizim evde Türk Telekom'a bağlı bende hala evin internetini bağlıyken erişime kapalı uygulamalara görebiliyorum hatta Instagram kapalıyken ona da görebiliyordum sadece yorumlar gözükmüyordu.
Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 11 Ekim 2024 #4 DNS ayarlayıp rahatça gıriş yapılıyor.
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.374 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #6 Pcae dedi: Biliyorum kapandı, ama bende hala Discord'a giriyor. Modemim Türk Telekom olmasına rağmen. VPN falan hiçbir şey yapmadım. Neden hala girebiliyorum? Genişletmek için tıkla... Ben de girebiliyorum ama mesajlar gitmiyor.
Pcae dedi: Biliyorum kapandı, ama bende hala Discord'a giriyor. Modemim Türk Telekom olmasına rağmen. VPN falan hiçbir şey yapmadım. Neden hala girebiliyorum? Genişletmek için tıkla... Ben de girebiliyorum ama mesajlar gitmiyor.
P Pcae Centipat Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #7 wenomechainsama dedi: Ben de girebiliyorum ama mesajlar gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşla yazıştım bildiğin. Sesli de konuştuk hatta.
wenomechainsama dedi: Ben de girebiliyorum ama mesajlar gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşla yazıştım bildiğin. Sesli de konuştuk hatta.
lampeonn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.252 Çözümler 5 11 Ekim 2024 #8 Ülkemizdeki yüksek kaliteli altyapı ile bu kadar kısıtlama oluyor. Sizlik bir durum yok girebiliyorsanız şanslısınızdır.
Ülkemizdeki yüksek kaliteli altyapı ile bu kadar kısıtlama oluyor. Sizlik bir durum yok girebiliyorsanız şanslısınızdır.