jacobse Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş Teknisyeni 13 Mayıs 2023 #1 Merhaba. Banka kartımda yeterince para yoktu. Discord Nitro da parasını çekememiş. Şimdi ödemeye çalışıyorum fakat beceremedim. Nasıl çözebilirim?
Merhaba. Banka kartımda yeterince para yoktu. Discord Nitro da parasını çekememiş. Şimdi ödemeye çalışıyorum fakat beceremedim. Nasıl çözebilirim?
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.887 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #2 jacobse dedi: Merhaba. Banka kartımda yeterince para yoktu. Discord Nitro da parasını çekememiş. Şimdi ödemeye çalışıyorum fakat beceremedim. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Siz kartınıza yeterli miktarda parayı yükleyin Discord bir süre sonra kendisi otomatik para çekmeye çalıştığında ödemeyi alır.
jacobse dedi: Merhaba. Banka kartımda yeterince para yoktu. Discord Nitro da parasını çekememiş. Şimdi ödemeye çalışıyorum fakat beceremedim. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Siz kartınıza yeterli miktarda parayı yükleyin Discord bir süre sonra kendisi otomatik para çekmeye çalıştığında ödemeyi alır.
jacobse Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş Teknisyeni 13 Mayıs 2023 #3 Rowaulf dedi: Siz kartınıza yeterli miktarda parayı yükleyin Discord bir süre sonra kendisi otomatik para çekmeye çalıştığında ödemeyi alır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum hocam beklemedeyim.
Rowaulf dedi: Siz kartınıza yeterli miktarda parayı yükleyin Discord bir süre sonra kendisi otomatik para çekmeye çalıştığında ödemeyi alır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum hocam beklemedeyim.