MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2019 #11 Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı - Dosya Upload buraya yükleyin ve atın.
emirpils Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 37 6 Aralık 2019 #12 MayCrasH dedi: Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı - Dosya Upload buraya yükleyin ve atın. Genişletmek için tıkla... Dosya html olduğu için yükleyemiyorum. MayCrasH dedi: Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı - Dosya Upload buraya yükleyin ve atın. Genişletmek için tıkla... Google Böyle oluyor.
MayCrasH dedi: Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı - Dosya Upload buraya yükleyin ve atın. Genişletmek için tıkla... Dosya html olduğu için yükleyemiyorum. MayCrasH dedi: Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı - Dosya Upload buraya yükleyin ve atın. Genişletmek için tıkla... Google Böyle oluyor.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2019 #13 LogMeIn Hamachi Ui kaldır, Lavasoft yazılımını kaldır, McAfee kaldır. Discord ses ayarlarını sıfırla tekrar dene.
LogMeIn Hamachi Ui kaldır, Lavasoft yazılımını kaldır, McAfee kaldır. Discord ses ayarlarını sıfırla tekrar dene.
emirpils Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 37 6 Aralık 2019 #14 MayCrasH dedi: LogMeIn Hamachi Ui kaldır, Lavasoft yazılımını kaldır, McAfee kaldır. Discord ses ayarlarını sıfırla tekrar dene. Eki Görüntüle 469520 Genişletmek için tıkla... Lavasoft diye bir uygulama yok hamachi yi kaldırdım ama McAfee virüs programı onuda kaldırıyım mı ?
MayCrasH dedi: LogMeIn Hamachi Ui kaldır, Lavasoft yazılımını kaldır, McAfee kaldır. Discord ses ayarlarını sıfırla tekrar dene. Eki Görüntüle 469520 Genişletmek için tıkla... Lavasoft diye bir uygulama yok hamachi yi kaldırdım ama McAfee virüs programı onuda kaldırıyım mı ?
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2019 #15 Ben görüyorum ayrıca McAfee kaldırın.
emirpils Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 37 6 Aralık 2019 #16 MayCrasH dedi: Ben görüyorum ayrıca McAfee kaldırın. Eki Görüntüle 469528 Genişletmek için tıkla... McAfee kaldırdım ama Lavasoft diye bir uygulama yine bulamadım.
MayCrasH dedi: Ben görüyorum ayrıca McAfee kaldırın. Eki Görüntüle 469528 Genişletmek için tıkla... McAfee kaldırdım ama Lavasoft diye bir uygulama yine bulamadım.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2019 #17 Peki, Discord ses sıfırlama yapın tekrar deneyin, ayrıca yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.
emirpils Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 37 6 Aralık 2019 #18 MayCrasH dedi: Peki, Discord ses sıfırlama yapın tekrar deneyin, ayrıca yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Dostum discord,skype herhangi bir hesabın var mı varsa yazabilir misin ? MayCrasH dedi: Peki, Discord ses sıfırlama yapın tekrar deneyin, ayrıca yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... McAfee yi tekrardan yükledim denedim çok anlayamadım ama eskisi gibi kasmadı fakat McAfee yokken daha iyi gibiydi başka bişey yapmam için önerin var mı ? Son düzenleme: 6 Aralık 2019
MayCrasH dedi: Peki, Discord ses sıfırlama yapın tekrar deneyin, ayrıca yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Dostum discord,skype herhangi bir hesabın var mı varsa yazabilir misin ? MayCrasH dedi: Peki, Discord ses sıfırlama yapın tekrar deneyin, ayrıca yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... McAfee yi tekrardan yükledim denedim çok anlayamadım ama eskisi gibi kasmadı fakat McAfee yokken daha iyi gibiydi başka bişey yapmam için önerin var mı ?
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2019 #19 Başka önerim yok
emirpils Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 37 6 Aralık 2019 #20 MayCrasH dedi: Başka önerim yok Genişletmek için tıkla... McAfee silmeden başka bişey yapamaz mıyım ?
MayCrasH dedi: Başka önerim yok Genişletmek için tıkla... McAfee silmeden başka bişey yapamaz mıyım ?