Discord kasma sorunu

nikapaka00

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba, benim sorunum şu: Discord bilgisayarımı çok kastırıyor. Daha önce böyle bir sorunum yoktu, her türlü oyunu son ayarlarda oynuyorum ama Discord açıkken FPS düşmemesine rağmen PC kasmaya başlıyor. Bu sorun 2 hafta önce başladı. Oyunu kapayınca sadece Discord ve tarayıcım Opera açıkken bile kasıyor. Kasmadığında da sesler kesik kesik gelip gidiyor Discord'u silip yeniden yükledim ama hala aynı Discord dışındaki uygulamalarda hiçbir sıkıntım yok konuşurken ve her şeyim güncel, Windows ve sürücüler programlar dahil.

Son düzenleyen: Moderatör:

Discord gelen ve giden mesajları sunucuya ulaştırmak veya sunucudan almak için kendini sürekli yeniler bu yüzden kasması normaldir.
Discord gelen ve giden mesajları sunucuya ulaştırmak veya sunucudan almak için kendini sürekli yeniler bu yüzden kasması normaldir.

Çok fazla sunucuya üye iseniz daha fazla kasmaya yol açabilir.

teşekkrüler bir deneyeceğim son zamanda fazla katıldım çünkü sunuculara

olmadı 3 sunucuvar şuan ve hala kasmaya devam ediyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…