M merci Femtopat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #1 Merhaba, benim Discord hesabım çalındı ve başka hesap açayım dedim ama devam et düğmesine basınca sanki çalışıyor gibi ama beni yönlendirmiyor. Acaba yardım eder misiniz?
Merhaba, benim Discord hesabım çalındı ve başka hesap açayım dedim ama devam et düğmesine basınca sanki çalışıyor gibi ama beni yönlendirmiyor. Acaba yardım eder misiniz?
yigitayas1 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 259 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F | ASUS Prime B650M-R | GeForce RTX 5060 Ti 16GB | 2x16 GB DDR5 5200 MHz RAM | 2TB M.2 NVMe SSD Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #2 Ekran görüntüsü ekler misin dediğin şey pek anlaşılır değil. Artı 0 Eksi
KS KS M merci Femtopat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #3 yigitayas1 dedi: Ekran görüntüsü ekler misin dediğin şey pek anlaşılır değil. Genişletmek için tıkla... Hocam burada hep doğrulama istiyor yapınca yine onu da yapınca yine. Artı 0 Eksi
yigitayas1 dedi: Ekran görüntüsü ekler misin dediğin şey pek anlaşılır değil. Genişletmek için tıkla... Hocam burada hep doğrulama istiyor yapınca yine onu da yapınca yine.