4 442923 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 3.736 Çözümler 37 27 Haziran 2022 #1 Nasıl görebilirim? Yanımda şu anda kartım olmadığı için bir an önce görmem lazım.
enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 27 Haziran 2022 #2 Aynen 3 2 1 deyince inanıyoruz. Göremezsin bu arada.
ErenKalkan Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 478 Çözümler 5 27 Haziran 2022 #3 KingMort dedi: Nasıl görebilirim? Yanımda şu anda kartım olmadığı için bir an önce görmem lazım. Genişletmek için tıkla... İllegal bir iş için gibi görünüyor hiçbir zamanda görünmüyor boşa zaman kaybı yapmayın kendinize ne yaparsanız yapın. Kart görünmüyor.
KingMort dedi: Nasıl görebilirim? Yanımda şu anda kartım olmadığı için bir an önce görmem lazım. Genişletmek için tıkla... İllegal bir iş için gibi görünüyor hiçbir zamanda görünmüyor boşa zaman kaybı yapmayın kendinize ne yaparsanız yapın. Kart görünmüyor.
Gülhane Gazozu Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.186 Çözümler 8 27 Haziran 2022 #4 KingMort dedi: Nasıl görebilirim? Yanımda şu anda kartım olmadığı için bir an önce görmem lazım. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal başkasının kartını çalmaya çalışıyorsun dostum ama öyle bir şey mümkün değil. En fazla son 4 veya 6 hanesini veya ilk 4 veya 6 hanesini görebilirsin neredeyse her sistemde kural böyle.
KingMort dedi: Nasıl görebilirim? Yanımda şu anda kartım olmadığı için bir an önce görmem lazım. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal başkasının kartını çalmaya çalışıyorsun dostum ama öyle bir şey mümkün değil. En fazla son 4 veya 6 hanesini veya ilk 4 veya 6 hanesini görebilirsin neredeyse her sistemde kural böyle.
ErenKalkan Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 478 Çözümler 5 27 Haziran 2022 #5 Komik olan ne? @enesxq
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.190 Makaleler 2 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #6 Hesap çalmış suspect herif.
enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 27 Haziran 2022 #7 ErenKalkan dedi: Komik olan ne? @enesxq Genişletmek için tıkla... Güzel çaktınız çocuğu .
ErenKalkan Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 478 Çözümler 5 27 Haziran 2022 #8 enesxq dedi: Güzel çaktınız çocuğu . Genişletmek için tıkla... Bunu 10 yaşındaki çocuk bile anlar. Ve bana göre bu konu kapatılmalı.
enesxq dedi: Güzel çaktınız çocuğu . Genişletmek için tıkla... Bunu 10 yaşındaki çocuk bile anlar. Ve bana göre bu konu kapatılmalı.
4 442923 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 3.736 Çözümler 37 27 Haziran 2022 #9 ErenKalkan dedi: İllegal bir iş için gibi görünüyor hiçbir zamanda görünmüyor boşa zaman kaybı yapmayın kendinize ne yaparsanız yapın. Kart görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam vallahi kendi kartımı görmek içindi neyse eve geldim zaten teşekkür ederim bilgilendirme için. Vio dedi: Hesap çalmış suspect herif. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam kendi kartım içindi o tür işlerle uğraşmıyorum.
ErenKalkan dedi: İllegal bir iş için gibi görünüyor hiçbir zamanda görünmüyor boşa zaman kaybı yapmayın kendinize ne yaparsanız yapın. Kart görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam vallahi kendi kartımı görmek içindi neyse eve geldim zaten teşekkür ederim bilgilendirme için. Vio dedi: Hesap çalmış suspect herif. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam kendi kartım içindi o tür işlerle uğraşmıyorum.