Signedx Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 277 16 Ağustos 2024 #1 Hem ana hesabım olsun hem diğer hesaplarım olsun hiçbirinden sunucuya giremiyorum. Ne yapmam lazım? Ban yediğimi düşünmüyorum. Daha önce hiç girmedim hiçbir hesabımdan, sizce bu neden olabilir?
Hem ana hesabım olsun hem diğer hesaplarım olsun hiçbirinden sunucuya giremiyorum. Ne yapmam lazım? Ban yediğimi düşünmüyorum. Daha önce hiç girmedim hiçbir hesabımdan, sizce bu neden olabilir?
Forumer Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 271 Çözümler 2 Yer İzmir 16 Ağustos 2024 #2 Join the KFCEATBOX Discord Server! Barış Can'ın resmi discord sunucusuna hoş geldin💜 Pubg - Valorant - S2G 💜 | 540420 members discord.com Bu linki dener misin?
Join the KFCEATBOX Discord Server! Barış Can'ın resmi discord sunucusuna hoş geldin💜 Pubg - Valorant - S2G 💜 | 540420 members discord.com Bu linki dener misin?
Signedx Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 277 16 Ağustos 2024 #3 Forumer dedi: Join the KFCEATBOX Discord Server! Barış Can'ın resmi discord sunucusuna hoş geldin💜 Pubg - Valorant - S2G 💜 | 540420 members discord.com Bu linki dener misin? Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam böyle oluyor. Dosya Ekleri Screenshot_53.png 345,1 KB · Görüntüleme: 39
Forumer dedi: Join the KFCEATBOX Discord Server! Barış Can'ın resmi discord sunucusuna hoş geldin💜 Pubg - Valorant - S2G 💜 | 540420 members discord.com Bu linki dener misin? Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam böyle oluyor.
Forumer Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 271 Çözümler 2 Yer İzmir 16 Ağustos 2024 #4 Yaşını kaç yaptın kaydolurken?
LonelyDarkSide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 1.315 Çözümler 9 16 Ağustos 2024 #5 Arkada VPN açık ise böyle der. Kapatıp dener misin?
Signedx Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 277 16 Ağustos 2024 #6 Forumer dedi: Yaşını kaç yaptın kaydolurken? Genişletmek için tıkla... Hesabı açmışken 16 yaşlarımda falandım. 16'Dır büyük ihtimal. LonelyDarkSide dedi: Arkada VPN açık ise böyle der. Kapatıp dener misin? Genişletmek için tıkla... VPN hiç kullanmadım. Zaten Format atmıştım 2-3 Hafta önce Bilgisayarda VPN yok şuan.
Forumer dedi: Yaşını kaç yaptın kaydolurken? Genişletmek için tıkla... Hesabı açmışken 16 yaşlarımda falandım. 16'Dır büyük ihtimal. LonelyDarkSide dedi: Arkada VPN açık ise böyle der. Kapatıp dener misin? Genişletmek için tıkla... VPN hiç kullanmadım. Zaten Format atmıştım 2-3 Hafta önce Bilgisayarda VPN yok şuan.