eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2020 #1 Bu sefer Discord'da yine bot yapacağım ama klasörde yapmak istiyorum. Erenay Bey'in 2.videosunda görmüştüm, klasörde oluşturacağım ama PowerShell yerine 0.0.1 yerine başka bir şey yazmam gerek. Güncellenmiş ne yazabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2020
Bu sefer Discord'da yine bot yapacağım ama klasörde yapmak istiyorum. Erenay Bey'in 2.videosunda görmüştüm, klasörde oluşturacağım ama PowerShell yerine 0.0.1 yerine başka bir şey yazmam gerek. Güncellenmiş ne yazabilirim?
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.024 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 21 Haziran 2020 #2 Erenay Bey dedin de adam DC bot programlamadan Minecraft'a düştü Osmanlı böyle düşüş görmedi
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 21 Haziran 2020 #3 Enes3078 dedi: Erenay bey dedin de adam DC bot programlamadan Minecraft'a düştü Osman'lı böyle düşüş görmedi . Genişletmek için tıkla... Hadi Minecraft'ta skript veya plug-in yazsa sorun yok ama artık Minecraft parodilerinin 2.si olmuş.
Enes3078 dedi: Erenay bey dedin de adam DC bot programlamadan Minecraft'a düştü Osman'lı böyle düşüş görmedi . Genişletmek için tıkla... Hadi Minecraft'ta skript veya plug-in yazsa sorun yok ama artık Minecraft parodilerinin 2.si olmuş.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2020 #4 Biliyorum ama. GreatestOfAlltimes dedi: Hadi Minecraft'ta skript veya plug-in yazsa sorun yok ama artık Minecraft parodilerinin 2.si olmuş. Genişletmek için tıkla... Aga soruma cevap verseniz 0.0.1 yerine ne yazmam gerek güncellenmiş orası ama ne yazıcamı bilmiyorum.
Biliyorum ama. GreatestOfAlltimes dedi: Hadi Minecraft'ta skript veya plug-in yazsa sorun yok ama artık Minecraft parodilerinin 2.si olmuş. Genişletmek için tıkla... Aga soruma cevap verseniz 0.0.1 yerine ne yazmam gerek güncellenmiş orası ama ne yazıcamı bilmiyorum.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.024 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 21 Haziran 2020 #5 eater dedi: Biliyorum ama. Aga soruma cevap verseniz 0.0.1 yerine ne yazmam gerek güncellenmiş orası ama ne yazıcamı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Videonun yorumlarını kontrol et ilk videoda öyle yazmışlar baktım
eater dedi: Biliyorum ama. Aga soruma cevap verseniz 0.0.1 yerine ne yazmam gerek güncellenmiş orası ama ne yazıcamı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Videonun yorumlarını kontrol et ilk videoda öyle yazmışlar baktım
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2020 #6 Enes3078 dedi: Videonun yorumlarını kontrol et ilk videoda öyle yazmışlar baktım Genişletmek için tıkla... Bulamadım sen yazar mısın. Enes3078 dedi: Videonun yorumlarını kontrol et ilk videoda öyle yazmışlar baktım Genişletmek için tıkla... Aga lütfen yaz bulamadım ben. Son düzenleme: 22 Haziran 2020
Enes3078 dedi: Videonun yorumlarını kontrol et ilk videoda öyle yazmışlar baktım Genişletmek için tıkla... Bulamadım sen yazar mısın. Enes3078 dedi: Videonun yorumlarını kontrol et ilk videoda öyle yazmışlar baktım Genişletmek için tıkla... Aga lütfen yaz bulamadım ben.