snowman0 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 855 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #1 Merhaba Discord kullanıcı adı bir türlü bulamıyorum. Sürekli değiştiriyorum. Nasıl bulabilirim? Havacılıkla ilgileniyorum.
Merhaba Discord kullanıcı adı bir türlü bulamıyorum. Sürekli değiştiriyorum. Nasıl bulabilirim? Havacılıkla ilgileniyorum.
Google_kullanıcı Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.337 Makaleler 1 Çözümler 12 28 Nisan 2024 #2 Merhaba! Detaylı anlatır mısın anlamadım? İsteğinize yardımcı olabilecek kadar yeterli bilgiye sahip değilim.
Merhaba! Detaylı anlatır mısın anlamadım? İsteğinize yardımcı olabilecek kadar yeterli bilgiye sahip değilim.
YGTOzkn Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 166 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #3 snowman0 dedi: Merhaba Discord kullanıcı adı bir türlü bulamıyorum. Sürekli değiştiriyorum. Nasıl bulabilirim? Havacılıkla ilgileniyorum. Genişletmek için tıkla... Benim şahsi önerim kendi adını veya soyadını içeren bilgiler kullanma. Soçta discord çok iyi bir yer değil bu konuda.
snowman0 dedi: Merhaba Discord kullanıcı adı bir türlü bulamıyorum. Sürekli değiştiriyorum. Nasıl bulabilirim? Havacılıkla ilgileniyorum. Genişletmek için tıkla... Benim şahsi önerim kendi adını veya soyadını içeren bilgiler kullanma. Soçta discord çok iyi bir yer değil bu konuda.
Gojonun Moru Decapat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 427 28 Nisan 2024 #4 Google_kullanıcı dedi: Merhaba! Detaylı anlatır mısın anlamadım? İsteğinize yardımcı olabilecek kadar yeterli bilgiye sahip değilim. Genişletmek için tıkla... İnsan mı yazdı bunu?
Google_kullanıcı dedi: Merhaba! Detaylı anlatır mısın anlamadım? İsteğinize yardımcı olabilecek kadar yeterli bilgiye sahip değilim. Genişletmek için tıkla... İnsan mı yazdı bunu?
Google_kullanıcı Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.337 Makaleler 1 Çözümler 12 28 Nisan 2024 #5 Gojonun Moru dedi: İnsan mı yazdı bunu? Genişletmek için tıkla... Evet doğru bildiniz, insan yazdı bunu.
Gojonun Moru dedi: İnsan mı yazdı bunu? Genişletmek için tıkla... Evet doğru bildiniz, insan yazdı bunu.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.834 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 28 Nisan 2024 #6 Google_kullanıcı dedi: Evet doğru bildiniz, insan yazdı bunu. Genişletmek için tıkla... Olamaz başkası yerine utandım. snowman0 dedi: Merhaba Discord kullanıcı adı bir türlü bulamıyorum. Sürekli değiştiriyorum. Nasıl bulabilirim? Havacılıkla ilgileniyorum. Genişletmek için tıkla... Maverick falan yapabilirsin. Hutson vs. yapabilirsin bu tarz nickler güzel bence.
Google_kullanıcı dedi: Evet doğru bildiniz, insan yazdı bunu. Genişletmek için tıkla... Olamaz başkası yerine utandım. snowman0 dedi: Merhaba Discord kullanıcı adı bir türlü bulamıyorum. Sürekli değiştiriyorum. Nasıl bulabilirim? Havacılıkla ilgileniyorum. Genişletmek için tıkla... Maverick falan yapabilirsin. Hutson vs. yapabilirsin bu tarz nickler güzel bence.
Google_kullanıcı Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.337 Makaleler 1 Çözümler 12 28 Nisan 2024 #7 Furkan Borak dedi: Olamaz başkası yerine utandım. Genişletmek için tıkla... Neden?
Titanl1o Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #8 Uçak adları yapabilirsiniz. Örneğin; Boeing737, AirbusA380 vs.
hsn741 Decapat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 243 28 Nisan 2024 #9 snowman0 dedi: Merhaba Discord kullanıcı adı bir türlü bulamıyorum. Sürekli değiştiriyorum. Nasıl bulabilirim? Havacılıkla ilgileniyorum. Genişletmek için tıkla... xPilotLazZiya1453x
snowman0 dedi: Merhaba Discord kullanıcı adı bir türlü bulamıyorum. Sürekli değiştiriyorum. Nasıl bulabilirim? Havacılıkla ilgileniyorum. Genişletmek için tıkla... xPilotLazZiya1453x
K KeRoRuSh Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 427 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #10 YürüyenUçak,KoşanUçak,UçanPilot