cannn0 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #11 snowman0 dedi: Merhaba Discord kullanıcı adı bir türlü bulamıyorum. Sürekli değiştiriyorum. Nasıl bulabilirim? Havacılıkla ilgileniyorum. Genişletmek için tıkla... Sevdiğin bir aktörün veya karakterin ismini kendin sentezleyerek bir şeyler turetebilirsin.
snowman0 dedi: Merhaba Discord kullanıcı adı bir türlü bulamıyorum. Sürekli değiştiriyorum. Nasıl bulabilirim? Havacılıkla ilgileniyorum. Genişletmek için tıkla... Sevdiğin bir aktörün veya karakterin ismini kendin sentezleyerek bir şeyler turetebilirsin.
Nixc0r Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 60 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #12 Uçak, pilot gibi kelimeleri Google çeviriye koyup farklı dillere çevirmeyi deneyebilirsin. Bu yolla güzel nickler bulmuştum zamanında.
Uçak, pilot gibi kelimeleri Google çeviriye koyup farklı dillere çevirmeyi deneyebilirsin. Bu yolla güzel nickler bulmuştum zamanında.
Sherit Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 140 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Nisan 2024 #13 O isim birden geliyor ben derste uyuklarken geldi mesela.Uğraşınca düşündükçe iyice olmuyor sanki.