Discord kullanıcı adım güncellenmedi

Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem MSI RX 6800 Gaming Z Trio 16GB | Ryzen 5 7600 | 32 GB 6000MHz DDR5 Ram | Monitör Dell S2721DGFA 27" 2K 165hz IPS | Klavye Theory TH80 Pro | Mouse Razer Viper V3 Pro
Merhaba, bildiğiniz gibi Discord yeni kullanıcı adı sistemine geçti ama bana bir türlü gelmedi. 2020 kayıtlı arkadaşıma bile geldi ama 2017 kayıtlı olmama rağmen bana gelmedi. Nedenini bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bildiğiniz gibi Discord yeni kullanıcı adı sistemine geçti ama bana bir türlü gelmedi. 2020 kayıtlı arkadaşıma bile geldi ama 2017 kayıtlı olmama rağmen bana gelmedi. Nedenini bilen var mı?
Sıra gelmemiş demek ki.. bana da dün geldi.

2018 trafiğe çıkışlı hesabıma gelmedi benimde sabredicez demekki.

Bu durumu anlamadım gerçekten. Benim hesabım 2017, bana geçen hafta geldi ben geçtim yeni sisteme fakat böyle rastgele vermemesi lazım. Hesap açma tarihine göre verecekti, tuhaf bir durum var ortada.
Aynen katılıyorum. Kronolojik sıralamaya göre hak sahibiyim fakat bana vermiyor saçmalık. Umarım almak istediğim nicki başkası almamıştır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı